Hiçbir Şey Yediremiyorum
99 görüntüleme
E
Elif N. ..
10 Şubat 2026 11:01
Bebeğime son 1haftadır hiçbir şey yediremiyorum aç kalmasını bekledim yine yemedi sürekli ağzını kapatıp başını sağa sola çeviriyor instagramdaki anneleri görünce ben nerede yanlış yapıyorum diye kendimi suçluyorum
İ
İrem
10 Şubat 2026 11:18
Sosyal medya evet bazen gerçekten işe yarıyor ama özellikle ek gıda döneminde insanı kötü hissettiriyor. Ben, biz strese giriyoruz ve bebeklerimiz bunu hissediyor diye düşünüyorum. Akşam ailece oturunca masaya oğlumun mama sandalyesini de getiriyorum yemeğimizi koyuyorum, ona da yedirerek aynı anda biz yiyoruz elif hanım. İstemeyince de hiç zorlamıyorum ne yapalım kilo alımı vs düzgün şükür 8 aylık olacak benim oğlan. Kafamızı rahat tutmamız ve instamomları görmezden gelmemiz en güzeli sanırım 😅❤️

Kübra E. ..
10 Şubat 2026 11:45
Bir de bebeğiniz ne kadarlık bilmiyorum ama anne sütü yada mamayı biraz azaltmayı deneyebilirsiniz belki onlar yeterince doyuruyordur. Sosyal medya gerçekten bazen çok sinir bozucu olabiliyor birçok şeyin şişirilmiş, gerçeklikten kopuk olduğunu düşünüp he he kesin öyledir diyip geçmek lazım
E
Elif N. ..
10 Şubat 2026 11:53
Sosyal medya evet bazen gerçekten işe yarıyor ama özellikle ek gıda döneminde insanı kötü hissettiriyor. Ben, biz strese giriyoruz ve bebeklerimiz bunu hissediyor diye düşünüyorum. Akşam ailece oturunca masaya oğlumun mama sandalyesini de getiriyorum yemeğimizi koyuyorum, ona da yedirerek aynı anda biz yiyoruz elif hanım. İstemeyince de hiç zorlamıyorum ne yapalım kilo alımı vs düzgün şükür 8 aylık olacak benim oğlan. Kafamızı rahat tutmamız ve instamomları görmezden gelmemiz en güzeli sanırım 😅❤️
E
Elif N. ..
10 Şubat 2026 11:54
Bir de bebeğiniz ne kadarlık bilmiyorum ama anne sütü yada mamayı biraz azaltmayı deneyebilirsiniz belki onlar yeterince doyuruyordur. Sosyal medya gerçekten bazen çok sinir bozucu olabiliyor birçok şeyin şişirilmiş, gerçeklikten kopuk olduğunu düşünüp he he kesin öyledir diyip geçmek lazım
İ
İrem
10 Şubat 2026 12:08
Kesinlikle İrem hanım, ama keşfette az çok çıkıyor karşımıza her yeni tarifi denemeye çalışıyorum fakat ne fayda bizle birlikte bile yemiyor🥲
E
Elif N. ..
10 Şubat 2026 12:09
Bizden önce bebek sahibi olan arkadaşım ne kadar az sakınırsan o kadar güzel yiyor demişti bebeği için. Ben de onunla konuştuktan sonra biraz daha rahatladım gerçekten çok da kasmamak lazım herhalde her gün yeni tarif yerine ne bileyim kendi yediğimizle aynı doğrultuda mı gitmek lazım ki. Şimdi fasulye yapıyorum vallahi bebeğime de domates ve soğan ile yapıp çatalla ezip vereceğim artık çok da şey yapmıyorum 😅