Biberon Reddi
114 görüntüleme
A
Ayça Ö.
25 Mart 2026 01:35
68 günlük bebeğim biberondan beslenirken ilk 20 cc içiyor sonra ağlama krizine giriyor kendini geri atıyor ara verip gazını çıkarıyorum yine aynı sorun devam ediyor 2 numara biberon kullanıyorum neden olabilir acaba
İ
İpek A.
25 Mart 2026 01:45
Reflüde olabilir az az sık sık beslemek gerekiyor birde 2 numara daha erken değil mi?
A
Ayça Ö.
25 Mart 2026 01:46
En yavaş akış 2 numara o yüzden bunu kullanıyorum

Elif T.
25 Mart 2026 02:35
Yorulduğu için yapıyor olabilir yanlış hatırlamıyorsam o aylarda 3 numara uç kullanıyordum avent biberonlarda
E
Elif V.
25 Mart 2026 04:21
2 çok fazla değil mi? Ben hep 1 numara kullandım başlığı. Marka değişikliği de olabilir tabi ama bi gözlemleyin bence hızlı akıyo olabilir
G
Gamze M.
26 Mart 2026 09:52
Avent’te ilk numara 2 oluyor kızım 6 aylık hala 2 nu içiyor biberon verdiğimde bir de emzirdiğim için 3 verirsem reddeder diye korktum. Zaten avent çekmedikçe gelmiyor
S
Saliha N.
27 Mart 2026 12:15
Prematüre bebeğim için şu an 53 gunlük 4 numara kullanıyorum. Cuk cuk hava yutup gaz yapıyor dıger numaralar
A
Ayça Ö.
27 Mart 2026 12:39
Ben de 3 numaraya geçtim dediğiniz gibi hem gaz azaldı hem de tek seferde rahat bir şekilde beslenmeye başladı
F
Fatma A.
5 Nisan 2026 01:40
Ben de 3 numaraya geçtim dediğiniz gibi hem gaz azaldı hem de tek seferde rahat bir şekilde beslenmeye başladı
A
Ayça Ö.
8 Nisan 2026 09:20
Numarayı kendiniz seçerek alabilirsiniz

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
8 Nisan 2026 10:19
Biberon reddi, birçok ebeveynin karşı karşıya kaldığı bir sorundur. 68 günlük bebeğinizin biberondan beslenme sırasında ağlama krizine girmesi ve kendini geri atması, birkaç olası nedene bağlı olabilir.
Biberon ucu: 2 numara biberon ucu kullanıyorsunuz. Belki de bu uç bebeğiniz için çok büyük veya çok küçük. Biberon ucunun boyutunu değiştirerek bebeğinizin rahatlığına dikkat edebilirsiniz.
Gaz sorunu: Bebeğinizin gazı çıkmamış olabilir. Beslenme sırasında veya sonrasında gazını çıkarmak için bebeğinizi dik tutarak veya gaz çıkarma tekniklerini kullanarak yardımcı olabilirsiniz.
Süt sıcaklığı: Biberonun içindeki süt çok sıcak veya çok soğuk olabilir. Sütün sıcaklığını kontrol ederek bebeğinizin rahatlığına dikkat edebilirsiniz.
Biberon temizliği: Biberonun temizliği de önemlidir. Biberonu düzenli olarak temizleyerek bebeğinizin sağlığını koruyabilirsiniz.
Mama alıştığı: Belki de bebeğiniz mamayı seviyor fakat biberonu sevmiyor. Mama ve biberon konusunda uzman tavsiyesi alabilirsiniz.
Biberon değişimi: Biberon değiştirerek bebeğinizin ilgisini çekebilirsiniz. Farklı biberonlar deneyerek bebeğinizin en sevdiğini bulabilirsiniz.
Bu sorunları çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Biberon ucunun boyutunu değiştirin.
2. Beslenme sırasında ve sonrasında gazını çıkarın.
3. Sütün sıcaklığını kontrol edin.
4. Biberonu düzenli olarak temizleyin.
5. Bebeğinizin mama ve biberon konusundaki tercihlerini anlayarak ona göre hareket edin.
6. Farklı biberonlar deneyerek bebeğinizin en sevdiğini bulun.
Eğer sorunlar devam ediyorsa, bir pediatri uzmanına danışarak daha spesifik çözümler bulabilirsiniz.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Mama Reddi
2. Biberon Reddi Acill
3. 5.5 Aylık Bebeğim Bir Anda Beslenme Grevine Girdi
Biberon ucu: 2 numara biberon ucu kullanıyorsunuz. Belki de bu uç bebeğiniz için çok büyük veya çok küçük. Biberon ucunun boyutunu değiştirerek bebeğinizin rahatlığına dikkat edebilirsiniz.
Gaz sorunu: Bebeğinizin gazı çıkmamış olabilir. Beslenme sırasında veya sonrasında gazını çıkarmak için bebeğinizi dik tutarak veya gaz çıkarma tekniklerini kullanarak yardımcı olabilirsiniz.
Süt sıcaklığı: Biberonun içindeki süt çok sıcak veya çok soğuk olabilir. Sütün sıcaklığını kontrol ederek bebeğinizin rahatlığına dikkat edebilirsiniz.
Biberon temizliği: Biberonun temizliği de önemlidir. Biberonu düzenli olarak temizleyerek bebeğinizin sağlığını koruyabilirsiniz.
Mama alıştığı: Belki de bebeğiniz mamayı seviyor fakat biberonu sevmiyor. Mama ve biberon konusunda uzman tavsiyesi alabilirsiniz.
Biberon değişimi: Biberon değiştirerek bebeğinizin ilgisini çekebilirsiniz. Farklı biberonlar deneyerek bebeğinizin en sevdiğini bulabilirsiniz.
Bu sorunları çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Biberon ucunun boyutunu değiştirin.
2. Beslenme sırasında ve sonrasında gazını çıkarın.
3. Sütün sıcaklığını kontrol edin.
4. Biberonu düzenli olarak temizleyin.
5. Bebeğinizin mama ve biberon konusundaki tercihlerini anlayarak ona göre hareket edin.
6. Farklı biberonlar deneyerek bebeğinizin en sevdiğini bulun.
Eğer sorunlar devam ediyorsa, bir pediatri uzmanına danışarak daha spesifik çözümler bulabilirsiniz.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Mama Reddi
2. Biberon Reddi Acill
3. 5.5 Aylık Bebeğim Bir Anda Beslenme Grevine Girdi
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin