Biberon Reddi Acill
334 görüntüleme
E
Ebru T.
2 Ocak 2026 00:22
Bebeğim 3 ay 21 günlük ve 21 günden beri biberon reddi başladı. Normalde gayet güzel içerdi ama şimdi ağzına alıyor emmiyor öğürüp ağlıyor. farklı uçlu biberonlarda denedim onu da tutmuyor. Sütüm yetmediği için akşamları mama veriyordum ama içmiyor ve aç kalıyor. Uyutamıyorum aç olunca da, ne yapacağımı bilemiyorum.
N
Nisa N. Ç.
2 Ocak 2026 00:31
Bende aynı durumu yaşadım 3 aylık şuan biberonun başlık numarasını yükseltmeyi deneyin isterseniz biz Philips avent antikolik biberon kullanıyoruz 2 numara başlıkta

Didem
2 Ocak 2026 01:36
Mamajoo da deneyebilirsiniz bende aynı sorunu yaşamıştım bu biberonu tuttu
E
Ebru T.
8 Ocak 2026 13:20
Bende avent kullanıyordum tutmayınca başka Biberon vardı akışı fazla onu denedim onu da tutmadı. Süt kaşığıyla veriyorum onunda yarısını tükürüyor yarısını yutuyor.ileride biberona döner mi var mı yaşayan?
G
Gülşah T.
17 Mart 2026 08:46
Bende avent kullanıyordum tutmayınca başka Biberon vardı akışı fazla onu denedim onu da tutmadı. Süt kaşığıyla veriyorum onunda yarısını tükürüyor yarısını yutuyor.ileride biberona döner mi var mı yaşayan?
E
Ebru T.
29 Mart 2026 02:26
Şuan 6.5 aylık Biberona mama ve süt koyunca içmiyor su denedim canı isterse 10-15 ml içiyor ama biberon olduğunu anlayınca yine öğürüyor
M
Melisa ..
29 Mart 2026 12:15
ya benımde bebeğim 2.5 aylık asla biberon tutmuyor. Sütüm yetmiyor mamayı nasıl verecgım bilmiyorum. 😞 kaç biberon denedim tutmuyor.
E
Ebru T.
29 Mart 2026 12:28
Süt kaşığı var ben onunla veriyordum son zamanlarda uğraştırıcı biraz ama aç kalmasından iyidir onu deneyin isterseniz
M
Melisa ..
29 Mart 2026 15:50
Süt kaşığı var ben onunla veriyordum son zamanlarda uğraştırıcı biraz ama aç kalmasından iyidir onu deneyin isterseniz
A
Aslınur H.
29 Mart 2026 17:22
3. Aydan başlayan biberon reddi dört aylık oldu hala devam ediyor emzirmiyorum tel besin kaynağı biberon kilo alımı zaten az şimdi hiç içmiyor uykuluyken verdiğimde hemen uyanıyor diliyle itiyor sessiz karanlık ortamda ya da tam tersi oyuncaklarla oyalayarak her şekilde vermeye çalışıyorum ama asla istemiyor . Uyku zaten kötüydü bir de üstüne beslenme de eklendi çok yoruldum ne zaman geçecek
E
Ebru T.
31 Mart 2026 16:01
Benim bebeğim 7 aylık olacak hala gece uykuları çok kötü 2 saatte bir uyanıyor emzikte almadığı için sürekli emiyor. Sallamakla falan da uyumuyor. 3. Aydan beri Gece ilk uykusuna 12-1 den önce geçmiyor ona rağmen 2 saat olmadan uyanıyor sebebini anlamadım doktor diş diyor ama aylardır ne çıkan dişi var ne de bir şey.
E
Ebru T.
31 Mart 2026 16:03
Süt kaşıgı ıle nasıl veriliyor ntarif eder misiniz. E bebekten hemen sipariş verdım ama 50 ml diyor
M
Melisa ..
5 Nisan 2026 17:18
Süt kaşığının kapakla birleşen yerde yumuşak kısım var oraya bastıkça ucundan damla damla geliyor. Bebeği hafif dikleştirip öyle veriyordum ama zor oluyor eliyle itiyor yarısını tükürüyordu.
G
Gülüş ..
10 Nisan 2026 19:14
Ya benımde oyle hıc ıcmıyor hepsını cıkarıyor. Biberonu asla almıyor 2.5 aylıkken basladık 3. ayı gecti hala biberon almıyor. Neden böyle ya😭
M
Melisa ..
10 Nisan 2026 20:24
Acıkınca ağlıyor mu
G
Gülüş ..
10 Nisan 2026 21:35
Hayır aglamıyor huysuzlanıyor ve meme reddi de basladı. Suan asla beslenmek ıstemıyor. Çişli bezlerimiz de azaldı. Cıkamıyorum işin içinden. Sma hipp bebelac gold mamalarını denedim almıyor.
G
Gülüş ..
10 Nisan 2026 21:36
Hayır aglamıyor huysuzlanıyor ve meme reddi de basladı. Suan asla beslenmek ıstemıyor. Çişli bezlerimiz de azaldı. Cıkamıyorum işin içinden. Sma hipp bebelac gold mamalarını denedim almıyor.
M
Melisa ..
11 Nisan 2026 10:05
Atak ayı ya o yüzden öyle
G
Gülüş ..
11 Nisan 2026 10:13
Insallah gecer. Uykuluyken vermeye calışıyorum bende