Bez Numarası
231 görüntüleme
A
Ayşe N. O.
Premium Üye
7 Haziran 2026 13:33
Bez numarasını neye göre seçiyorsunuz?
Kilosuna göre alınca bacaklarında iz oluyor acaba bu küçük demek mi?
Prima premium care 4 numara kullanıyorum 8.5 kg ye
Kilosuna göre alınca bacaklarında iz oluyor acaba bu küçük demek mi?
Prima premium care 4 numara kullanıyorum 8.5 kg ye

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye7 Haziran 2026 13:34
Bez numarası seçerken dikkate alınması gereken birkaç faktör vardır.
Bebeğinizin kilosunu dikkate alarak bez numarası seçebilirsiniz, ancak her markanın bez kalıpları farklı olabilir. Bazı bezler daha geniş veya daha dar olabilir, bu nedenle aynı numaraya rağmen farklı markalarda farklı uyumlar olabilir.
Küçük bez numarası kullanmak, bebeğinizin bacaklarında iz bırakabilir, ancak bu mutlaka küçük bez numarası kullanmanız gerektiği anlamına gelmez. Bez numarası seçerken dikkate almanız gereken diğer faktörler de vardır.
Bez numarası seçerken bebeğinizin kilosunu, yaşını ve bezin özelliklerini dikkate alın.
Farklı markaların bez kalıplarını kontrol edin.
* Bez numarası büyütmek, sızıntı sorununu çözebilir.
Prima Premium Care 4 numara bezini 8.5 kg ağırlığındaki bebeğinizle kullanıyorsunuz. Eğer sızıntı sorunu yaşıyorsanız, 5 numara bez kullanmayı deneyebilirsiniz.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Büyük Numara Bez
2. Bebek Bezi
3. Molfix - Sleepy Bez Numarası
Bebeğinizin kilosunu dikkate alarak bez numarası seçebilirsiniz, ancak her markanın bez kalıpları farklı olabilir. Bazı bezler daha geniş veya daha dar olabilir, bu nedenle aynı numaraya rağmen farklı markalarda farklı uyumlar olabilir.
Küçük bez numarası kullanmak, bebeğinizin bacaklarında iz bırakabilir, ancak bu mutlaka küçük bez numarası kullanmanız gerektiği anlamına gelmez. Bez numarası seçerken dikkate almanız gereken diğer faktörler de vardır.
Bez numarası seçerken bebeğinizin kilosunu, yaşını ve bezin özelliklerini dikkate alın.
Farklı markaların bez kalıplarını kontrol edin.
* Bez numarası büyütmek, sızıntı sorununu çözebilir.
Prima Premium Care 4 numara bezini 8.5 kg ağırlığındaki bebeğinizle kullanıyorsunuz. Eğer sızıntı sorunu yaşıyorsanız, 5 numara bez kullanmayı deneyebilirsiniz.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Büyük Numara Bez
2. Bebek Bezi
3. Molfix - Sleepy Bez Numarası
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin

Hatice E.
Premium Üye
7 Haziran 2026 13:47
Benim bebeğim 4. Aya giriyor 5 kg civarı 3 numara kullanıoz molfix. Dikkat ettiğim şey ise göbek deliğinin üzerinde olması ve popoyu iyi kavraması
F
Fatma Ş.
Premium Üye
7 Haziran 2026 14:22
Kullandığınız bezin üstündeki kg aralığı örneğin:3-6kg ise 3+6=9 9/2=4,5 kg
Yani bebeğiniz 4,5kg olana kadar kullanabilir deniliyor. Gerçekten doğru mu herkese uyar mı bilemiyorum ama yakınlarım önermişti.
Yani bebeğiniz 4,5kg olana kadar kullanabilir deniliyor. Gerçekten doğru mu herkese uyar mı bilemiyorum ama yakınlarım önermişti.
D
Duygu ..
7 Haziran 2026 14:27
Bu soruna bende çözüm bulamadım büyükte kullansam tam numarasınıda kullansam bacaklarda iz oluyor.3 marka denedim 3üde aynı.Kalıbı geniş bez arayışındayım.Bez kalıplarıyla bebeğin bacak popo yapısıyla ilgili olduğunu düşünüyorum
F
Fatma
7 Haziran 2026 14:44
Bu soruna bende çözüm bulamadım büyükte kullansam tam numarasınıda kullansam bacaklarda iz oluyor.3 marka denedim 3üde aynı.Kalıbı geniş bez arayışındayım.Bez kalıplarıyla bebeğin bacak popo yapısıyla ilgili olduğunu düşünüyorum
D
Duygu ..
7 Haziran 2026 14:46
Bende bebeğim 6,5 kilo molfix 4 numara kullanıyorum yinede iz yapıyor
F
Fatma
7 Haziran 2026 14:57
Çözüm bulursanız paylaşın lütfen bende yararlanayım sizden.Bezin iç lastikleri bacakların daha iç kısımlarına iz yapıyor gevşek bağlasam bile.İç lastikleri kestim bacakların daha aşağı dış kısmına iz yaptı işin içinden çıkamadım.
Benimkindede süt proteini alerjisi var galiba daha teşhis konmadı sizin konunuzu okudumda tıpatıp aynı şeyler Allah sabır versin ikimize de
D
Duygu ..
7 Haziran 2026 15:00
Sizle çoğu sorunumuz aynı galiba bez için tek önerebileceğim bezi açtığında az serin pamukla siliyorum izli yerlerini biraz rahatlatıyor gibi gözüküyor :(
Benimkindede süt proteini alerjisi var galiba daha teşhis konmadı sizin konunuzu okudumda tıpatıp aynı şeyler Allah sabır versin ikimize de
Önerinizi uygulayacağım bebekler büyüdükçe umarım çözülür bu sorun.
Yükleniyor...