Beyaz Gürültü mü ? Ninni mi ?

651 görüntüleme
Fatma U.

Fatma U.

Uyku Danışmanı - Uzman Psikolog

26 Mart 2026 12:57
Anne/Babalar: Bebeğiniz Beyaz gürültu ile mi sakinleşip uykuya dalıyor ? Ninni ile mi ?
T

Tuğba G.

26 Mart 2026 16:22
Mozart tan bir ninni dinletiyoruz biz ama uyuyunca kapatıyoruz . Fatma Hanım destekli uyku mu oluyor bu? Bunu tam olarak hangi aydan itibaren kesmeliyiz bebeğim 4,5 aylık
S

Seval Y.

26 Mart 2026 16:22
@Fatma Uygur Fatma Hanım kızım 6 ay 25 gunluk. Sabah ilk uykudan kalktıktan maks 1 saat sonra uykusu geliyor ve uyumak için ağlıyor. 7 bazen 8 gibi uyaniyor. Sonra öğlen bir uyku akşam 4 bucuk gibi bir uyku daha yapıp toplam 3- 3.5 saat kadar uyuyor. Ama sonrasi malesef 20:30 gibi gece uykusuna geçtikten 20 dk sonra uyanıp asla geri uyumuyor. Gece 11 e kadar devam ediyor. Sabah uyku aralığıni nasil uzatabiliriz. Bugun maks 1.5 saat uzatabildim
Merve G.

Merve G.

26 Mart 2026 22:54
Piş piş le uykuya dalıyor ama her zaman değil daldıktan sonra kapatıyorum ama aklımda hep bi soru işareti doğru mu yapıyorum yanlış mı :(
Fatma A. U.

Fatma A. U.

26 Mart 2026 23:13
Ninniyle uyuyor sonra kapatıyoruz zaten çokta uyuyan bir bebek değil kızım
Ö

Özge D.

27 Mart 2026 22:09
sadece emerek uyuyor sessiz oda da nasıl bırakabilirim?
S

Sultan

31 Mart 2026 14:36
Bazen piş pis bazen ninni ile emerek uyuyor yerine yaptırdıktan 5 6 dk sonra kapatiyorum
T

Tuğba Y.

2 Nisan 2026 23:24
Ninni ya da beyaz gürültü ya da dua hiçbirini kabul etmiyor hergün 1-2 saat kendini yırtıyor uyumamak için 16 aylık her günümüz böyle
G

Gül Y.

3 Nisan 2026 11:17
Su sesi ve piyano açıyorum şu sakinleştirici müziklerden bazen gece boyu açık oluyo sorun olur mu hafif ses
Perihan Ç. .

Perihan Ç. ..

6 Nisan 2026 00:27
İki oğlum var biri 5 yaşında diğeri 3 hala uyku da direnince beyaz gürültü açarım dayanamaz uyuyorlar. (Bebekken öyle uyutuyordum😅) 6 aylık kızımı da ninni ile uyutuyorum sesini duyunca sakinleşiyor artık alıştı gürültülü ortamda açık bırakıyorum daha iyi uyuyor bu şekilde

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir