Beslenme Reddi, Lütfen Geçecek Deyin

283 görüntüleme
M

Melisa ..

3 Mayıs 2026 17:51
Merhabalar. Bebeğim 2.5 aylıktan beri ara ara beslenme reddi yapıyordu. Anne sütü alıyordu.

Uykulu halde ayakta sallana sallana bir sekılde emzirmeye devam ettim. Kılo alımı ıyıydı.

Ama son 1 haftadır (3.5 aylık olduk) hiç bir şekılde beslenmek istemiyor. Ne anne sütü ne mama yaklasık 6 7 saat yemediği oluyor . O kadar yoruldum ki ha emdi ha yedi diye süreklı an kollamaktan.

Bu durumu yaşayan var mı? Geçici bir süreç oldugunu söyleyin lütfen. Kılo verecek yetersız beslenmeden hasta olacak dıye korkuyorum.

Üstelık uyuyor da. Aç bebek uyumaz diyorlar.

mı uyuyor anlamadım ki ben.
C

Cemile ..

4 Mayıs 2026 16:36
Bizimde aynı sorun 45 günlüğüz. Zaten süt olmadığı için ilk silikon uç denedik. Arada şırıngayla mama verdik. 5. Haftaya geldik derlen silikonu istemedi bir an bıraktı sonra sancılar çok arttı hala da kıvrandırıyor hiç bir şey çare olmadı. Onunla birlikte emmemeye ve biberonda da 30 cc yi çok uzun sürede bitirmeye başladı. Şu an savaşıyorum çocukla resmen her şeyi denedim olmadı. Herkes sanırım bir sınavdan geçiyor. Benim sınavım da beslenme üzerine anne karnında başladık doktor doğunca doğum ağırlığı düşük olanlar daha çok fark atar dedi gerçekten arkadaşları öyle oldu biz çok zorlanıyoruz.
M

Melisa ..

4 Mayıs 2026 16:41
Malesef bu süreçte bende cok zorlanıyorum
C

Cemile ..

4 Mayıs 2026 16:53
Melisa
Malesef bu süreçte bende cok zorlanıyorum
Sizinde bitmek bilmeyen gaz sancılarınız var mı doktor buna bağlıyor beslenememesini ama ilaçlarda fayda etmiyor
M

Melisa ..

4 Mayıs 2026 17:38
Cemile Kürklü
Sizinde bitmek bilmeyen gaz sancılarınız var mı doktor buna bağlıyor beslenememesini ama ilaçlarda fayda etmiyor
Hayır gaz ılacı kullanmayı da bıraktık hatta. Gaz sancısı kusma vs bişey yok. Sadece son bir haftadır beslenmek ısteyoe ıstahsız. 1 aydır da egzamalı .
C

Cemile ..

4 Mayıs 2026 18:04
Cemile Kürklü
Gerçekten çok zor bir süreç umarım biter. Bende doktora gitmekten yoruldum.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir