Beslenme Reddi

536 görüntüleme
G

Gülten .. g. ..

7 Ekim 2025 16:01
Bebeğim 2 aylık mama ile besleniyor sadece
Beslenme reddi yaşıyoruz ne biberonla ne kaşıkla hiç birşekilde içmiyor ne olur yardım edin çok çaresizim açlıktan uyuyamıyor da . Uykuda verin demeyin bu kısır bir döngü yemediği için uyuyamıyor da
B

Büşra K.

25 Ağustos 2026 23:20
Gülten gülten
Benim çocuğumda da hiç açlık ağlaması yok , nesi var bulamıyorum doktor doktor gezdirdim yok hiç bir açıklama yok her yolu denedim ağlaya ağlaya zorla yemek veriyorum
Merhaba çözüm bulabildiniz mi?
B

Büşra K.

25 Ağustos 2026 23:21
Merve Yıldız
Aç kalmaktan mutlu
G

Gülten .. g. ..

27 Ağustos 2026 18:42
Büşra Kara
Büşra hanım öncelikle geçmiş olsun 1 yaşına kadar uykuda besledim sonra mamayı bıraktık
B

Büşra K.

27 Ağustos 2026 18:43
Gülten gülten
Büşra hanım öncelikle geçmiş olsun 1 yaşına kadar uykuda besledim sonra mamayı bıraktık
Ek gıdayı nasıl yiyor ?
G

Gülten .. g. ..

27 Ağustos 2026 18:44
Büşra Kara
Ek gıdayı nasıl yiyor ?
Çok seçici ama sevdiği şeylerle karnını doyuruyor en azından 1 yaşını buldu yeme düzeni de şuanda sevdiiği 6-7 yemek var onları yiyor genellikle
B

Büşra K.

27 Ağustos 2026 18:45
Gülten gülten
Çok seçici ama sevdiği şeylerle karnını doyuruyor en azından 1 yaşını buldu yeme düzeni de şuanda sevdiiği 6-7 yemek var onları yiyor genellikle
Boy kilosu nasıl peki ?
B

Büşra K.

27 Ağustos 2026 18:46
Gülten gülten
Birde açlığını biliyor mu artık?
G

Gülten .. g. ..

27 Ağustos 2026 18:49
Büşra Kara
Birde açlığını biliyor mu artık?
Evet şuanda biliyor mama diyor yada ıhhh ıhh diye sesler çıkarıyor yada atıştırmalıklarınun yerini gösteriyor bana öyle açlığını anlıyorum merak etmeyin ve sakın üzülmeyin geçecek İllaki bir kaç besini sevecek . Oda bir insan ; yemeden duramayacak yaratılışına aykırı bu durum unutmayın o dönemde psikoloğa gidecek kadar kafayı yitirmiştim ben kendimi mahvettim siz etmeyin ortalama 9-10 aylıkken tam alışıyorlar ek gıdaya merak etmeyin hepsi bitiyor 🙏
B

Büşra K.

27 Ağustos 2026 19:07
Gülten gülten
Evet şuanda biliyor mama diyor yada ıhhh ıhh diye sesler çıkarıyor yada atıştırmalıklarınun yerini gösteriyor bana öyle açlığını anlıyorum merak etmeyin ve sakın üzülmeyin geçecek İllaki bir kaç besini sevecek . Oda bir insan ; yemeden duramayacak yaratılışına aykırı bu durum unutmayın o dönemde psikoloğa gidecek kadar kafayı yitirmiştim ben kendimi mahvettim siz etmeyin ortalama 9-10 aylıkken tam alışıyorlar ek gıdaya merak etmeyin hepsi bitiyor 🙏
Oy çok teşekkür ediyorum sizi hiç anlamamak isterdim…Sizinde beni aynı şekilde.Kalbizin acıdığı yerden size sarılıyorum bol bol dua edin bize ❤️🩹 çok teşekkür ediyorum dönüş için 🥹🌸
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir