Beslenme Reddi
536 görüntüleme
G
Gülten .. g. ..
7 Ekim 2025 16:01
Bebeğim 2 aylık mama ile besleniyor sadece
Beslenme reddi yaşıyoruz ne biberonla ne kaşıkla hiç birşekilde içmiyor ne olur yardım edin çok çaresizim açlıktan uyuyamıyor da . Uykuda verin demeyin bu kısır bir döngü yemediği için uyuyamıyor da
Beslenme reddi yaşıyoruz ne biberonla ne kaşıkla hiç birşekilde içmiyor ne olur yardım edin çok çaresizim açlıktan uyuyamıyor da . Uykuda verin demeyin bu kısır bir döngü yemediği için uyuyamıyor da
B
Büşra K.
25 Ağustos 2026 23:20
Benim çocuğumda da hiç açlık ağlaması yok , nesi var bulamıyorum doktor doktor gezdirdim yok hiç bir açıklama yok her yolu denedim ağlaya ağlaya zorla yemek veriyorum
B
Büşra K.
25 Ağustos 2026 23:21
Aç kalmaktan mutlu
G
Gülten .. g. ..
27 Ağustos 2026 18:42
Merhaba çözüm bulabildiniz mi?
B
Büşra K.
27 Ağustos 2026 18:43
Büşra hanım öncelikle geçmiş olsun 1 yaşına kadar uykuda besledim sonra mamayı bıraktık
G
Gülten .. g. ..
27 Ağustos 2026 18:44
Ek gıdayı nasıl yiyor ?
B
Büşra K.
27 Ağustos 2026 18:45
Çok seçici ama sevdiği şeylerle karnını doyuruyor en azından 1 yaşını buldu yeme düzeni de şuanda sevdiiği 6-7 yemek var onları yiyor genellikle
B
Büşra K.
27 Ağustos 2026 18:46
Çok seçici ama sevdiği şeylerle karnını doyuruyor en azından 1 yaşını buldu yeme düzeni de şuanda sevdiiği 6-7 yemek var onları yiyor genellikle
G
Gülten .. g. ..
27 Ağustos 2026 18:49
Birde açlığını biliyor mu artık?
B
Büşra K.
27 Ağustos 2026 19:07
Evet şuanda biliyor mama diyor yada ıhhh ıhh diye sesler çıkarıyor yada atıştırmalıklarınun yerini gösteriyor bana öyle açlığını anlıyorum merak etmeyin ve sakın üzülmeyin geçecek İllaki bir kaç besini sevecek . Oda bir insan ; yemeden duramayacak yaratılışına aykırı bu durum unutmayın o dönemde psikoloğa gidecek kadar kafayı yitirmiştim ben kendimi mahvettim siz etmeyin ortalama 9-10 aylıkken tam alışıyorlar ek gıdaya merak etmeyin hepsi bitiyor 🙏
Yükleniyor...