Bebek Kıyafet Ütü

194 görüntüleme
E

Ece m.

15 Mart 2026 20:33
3.5 aylık olduk. Önceleri 30 derecede yıkayıp ütülüyodum kıyafetleri ütülemek lazımmı acaba hala
H

Hülya A. ..

15 Mart 2026 20:35
Vaktin var ve utuleyebiliyorsan ne güzel. Bebeğim kolikti ne ütüsü yemek bile yiyemedim. Sadece doğum çantası hazırlarken yıkadım utuledim o kadar. Sonrasında yıkadım kuruttum giydirdim . Hiç bişey de olmadı. 11 aylık şimdi..
A

Ayşe G.

15 Mart 2026 20:51
8 aylık bebeğim, benim de hiç vaktim olmuyor 40 veya 60 derecede yıkayıp kurutma makinesine atıyorum. Çoğu zaman ütüyü bırak katlamaya bile vaktim olmuyor bişey olmaz bence ne olacak
N

Nur ..

15 Mart 2026 20:52
Benim bebeğim de 6.5 aylık sadece doğmadan önce aldığım bütün kıyafetleri yıkayıp ütüledim sonrasında evden bebekle uğraşmaktan asla vaktim yoktu bişey de olmadı
E

Ece m.

15 Mart 2026 20:53
Benim de aynı aslında çamaşır telinden alıp giydiyorum artık vakit yok asla. Yıkamayı nasıl yapıyoruz çekmesin diye 30 da yıkıyorum ama asla temizlenmiyor yaka kısımları çok kötü mama kokuyor
H

Hülya A. ..

15 Mart 2026 20:59

Ece mm

Benim de aynı aslında çamaşır telinden alıp giydiyorum artık vakit yok asla. Yıkamayı nasıl yapıyoruz çekmesin diye 30 da yıkıyorum ama asla temizlenmiyor yaka kısımları çok kötü mama kokuyor

Yıkamayı 40 derecede yapıyorum kurutmayi da anti alerjik programda. E bebekte toz leke çıkarıcı varmış onu deniycem ben de yaka lekeleri için kullananlar çok memnun olduğunu söylüyor siz de bir araştırın isterseniz.
E

Esra G.

15 Mart 2026 21:02

Ece mm

Bende sadece doğum çantası için ilk kez heyecanla ütüledim 10 aylık olacak şimdi bir daha ütü yapmadım normal 30 da uzun programda yıkıyorum sonra kurutmada hijyen programda atıyorum çok kirli kıyafeti varsa E bebekten aldığım toz leke çıkarıcı var makineye atmadan onda bekletiyorum sonra mis gibi oluyor
A

Ayşe G.

15 Mart 2026 21:06

Hülya Akhan

Yıkamayı 40 derecede yapıyorum kurutmayi da anti alerjik programda. E bebekte toz leke çıkarıcı varmış onu deniycem ben de yaka lekeleri için kullananlar çok memnun olduğunu söylüyor siz de bir araştırın isterseniz.

Baby plus leke çıkarıcı sprey de güzel çıkarıyor toz olan gibi sıcak suya koymanıza falan gerek kalmıyor, uni baby de kullandım ama baby plus daha etkili sanki
H

Hülya A. ..

15 Mart 2026 21:29

Ayşe Gür

Baby plus leke çıkarıcı sprey de güzel çıkarıyor toz olan gibi sıcak suya koymanıza falan gerek kalmıyor, uni baby de kullandım ama baby plus daha etkili sanki

Teşekkür ederim. Ek gıdaya geçince herşey lekelendi o zman onu deneyeyim .
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

24 Mart 2026 22:45
Bebek kıyafetlerini ütülemek konusunda farklı görüşler var. Bazı anneler, bebek doğduğundan itibaren kıyafetleri ütülemeyi bırakmış, bazıları ise sadece yeni doğan kıyafetlerini ütülemiş.

Ütüleme ihtiyacı, kişisel tercihlere ve hijyen alışkanlıklarına bağlı. Eğer bebek kıyafetlerini yüksek sıcaklıkta yıkıyorsan ve kurutuyorsan, ütüleme gerekliliği azalabilir. Ancak, bazı anneler, ütülemenin kumaşları daha temiz ve hijyenik hale getirdiğini düşünüyor.

Şu anda 3.5 aylık bebeğin için, kıyafetleri 30 derecede yıkayıp ütülüyorsan, bu alışkanlığı sürdürmen veya azaltman senin kararın. Eğer ütülemeyi bırakmaya karar verirsen, yüksek sıcaklıkta yıkama ve kurutma yaparak hijyenik bir ortam sağlayabilirsin.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Üşüme
2. Uyku Hijyeni
3. 28 Derece Ortamda Uyku
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir