🦷 Bebeğimin Dinmeyen Diş Ağrısı ve Çaresizliğim 🥺
323 görüntüleme

Ebru K. ..
2 Şubat 2026 06:02
Bebeğim şu an 7 ay 9 günlük ve maalesef tarif edilemez, aşırı bir diş ağrısı çekiyor. 😔 Kendini çok sıkıyor, katılarak ağlıyor ve acısı asla dinmiyor. Şu an elimde birbirinden farklı özelliklere sahip 4 tane ürün var:
1️⃣ Dentinox Jel
2️⃣ Tetagil Diş Granülü 🌿
3️⃣ Dencol %8.71 Jel
4️⃣ Nurse Harvey's Dentigel ✨
Hepsi ayrı özelliklerde olmasına rağmen, diş ağrısı o kadar şiddetli ki hiçbiri fayda etmiyor. ❌ 5 saat ara ile ağrı kesici şurup vermeme rağmen o bile etkisini göstermiyor. Soğuk uygulama ve benzeri yöntemleri denememe rağmen hiçbir şey işe yaramıyor. 😫
Açıkçası bu kadar çok ürünü aynı anda kullanmak da istemiyorum ama gerçekten çok zor bir durumdayım. 💔 Bebeğimin bu halini gördükçe içim parçalanıyor.
"Şunu mutlaka al" veya "Şunu yaparsan kesin geçer" diyebileceğiniz, gerçekten etkisini gördüğünüz bir öneriniz var mı? Tecrübeli annelerden yardım bekliyorum... Cevap verirseniz çok sevinirim. 🙏🍼
1️⃣ Dentinox Jel
2️⃣ Tetagil Diş Granülü 🌿
3️⃣ Dencol %8.71 Jel
4️⃣ Nurse Harvey's Dentigel ✨
Hepsi ayrı özelliklerde olmasına rağmen, diş ağrısı o kadar şiddetli ki hiçbiri fayda etmiyor. ❌ 5 saat ara ile ağrı kesici şurup vermeme rağmen o bile etkisini göstermiyor. Soğuk uygulama ve benzeri yöntemleri denememe rağmen hiçbir şey işe yaramıyor. 😫
Açıkçası bu kadar çok ürünü aynı anda kullanmak da istemiyorum ama gerçekten çok zor bir durumdayım. 💔 Bebeğimin bu halini gördükçe içim parçalanıyor.
"Şunu mutlaka al" veya "Şunu yaparsan kesin geçer" diyebileceğiniz, gerçekten etkisini gördüğünüz bir öneriniz var mı? Tecrübeli annelerden yardım bekliyorum... Cevap verirseniz çok sevinirim. 🙏🍼

İlayda U.
2 Şubat 2026 22:46
Ne demek bende aynı şeyleri yaşıyorum sizi çok iyi anlıyorum🥹 yeter ki faydası olsun 🌸

Ebru K. ..
2 Şubat 2026 23:18
@İlayda Uluçay umarım kolyaca atlatılar bu dönemi minişler🥰🌸🩷