🦷 Bebeğimin Dinmeyen Diş Ağrısı ve Çaresizliğim 🥺

469 görüntüleme
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

2 Şubat 2026 06:02
Bebeğim şu an 7 ay 9 günlük ve maalesef tarif edilemez, aşırı bir diş ağrısı çekiyor. 😔 Kendini çok sıkıyor, katılarak ağlıyor ve acısı asla dinmiyor. Şu an elimde birbirinden farklı özelliklere sahip 4 tane ürün var:
1️⃣ Dentinox Jel
2️⃣ Tetagil Diş Granülü 🌿
3️⃣ Dencol %8.71 Jel
4️⃣ Nurse Harvey's Dentigel ✨
Hepsi ayrı özelliklerde olmasına rağmen, diş ağrısı o kadar şiddetli ki hiçbiri fayda etmiyor. ❌ 5 saat ara ile ağrı kesici şurup vermeme rağmen o bile etkisini göstermiyor. Soğuk uygulama ve benzeri yöntemleri denememe rağmen hiçbir şey işe yaramıyor. 😫
Açıkçası bu kadar çok ürünü aynı anda kullanmak da istemiyorum ama gerçekten çok zor bir durumdayım. 💔 Bebeğimin bu halini gördükçe içim parçalanıyor.
"Şunu mutlaka al" veya "Şunu yaparsan kesin geçer" diyebileceğiniz, gerçekten etkisini gördüğünüz bir öneriniz var mı? Tecrübeli annelerden yardım bekliyorum... Cevap verirseniz çok sevinirim. 🙏🍼
İlayda U.

İlayda U.

2 Şubat 2026 22:46
Ne demek bende aynı şeyleri yaşıyorum sizi çok iyi anlıyorum🥹 yeter ki faydası olsun 🌸
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

2 Şubat 2026 23:18
@İlayda Uluçay umarım kolyaca atlatılar bu dönemi minişler🥰🌸🩷
B

Burcu E.

12 Mart 2026 20:59
Şu an diş sancısından kıvranan 10.5 aylık kızımın yanından yazıyorum, izin verdiğince uykusunda dahi olsa soğuk masaj yapın diye tavsiye edebilirim. Ellerinizi temizleyin soğuk temiz suda parmaklarınızı iyice soğuttuktan sonra yavaşça o diş etlerinin üzerinde gezdirin çok rahatlıyor, bir de kulağa vuruyor olabilir kulağın çeneyle birleştiği köşeye azıcık azıcık masaj yapın, ayak parmaklarını kastığını göreceksiniz nasıl biz bir yerimiz ağrırken bastırınca kasılırız öyle tepki veriyorlar zaten, çok rahatlatıyor. Kesin çözüm değil elbette, ama yavrucakların rahatlığı için az da olsa yarıyor
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

12 Mart 2026 21:04
Burcu Erdilmen
Şu an diş sancısından kıvranan 10.5 aylık kızımın yanından yazıyorum, izin verdiğince uykusunda dahi olsa soğuk masaj yapın diye tavsiye edebilirim. Ellerinizi temizleyin soğuk temiz suda parmaklarınızı iyice soğuttuktan sonra yavaşça o diş etlerinin üzerinde gezdirin çok rahatlıyor, bir de kulağa vuruyor olabilir kulağın çeneyle birleştiği köşeye azıcık azıcık masaj yapın, ayak parmaklarını kastığını göreceksiniz nasıl biz bir yerimiz ağrırken bastırınca kasılırız öyle tepki veriyorlar zaten, çok rahatlatıyor. Kesin çözüm değil elbette, ama yavrucakların rahatlığı için az da olsa yarıyor
Evet kulağa çok fazla vuruyor ya kafayı sağla sola çevirip duruyordu bir ara teşekkür ederim bilginiz için
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir