🦷 Bebeğimin Dinmeyen Diş Ağrısı ve Çaresizliğim 🥺
321 görüntüleme

Ebru K. ..
2 Şubat 2026 06:02
Bebeğim şu an 7 ay 9 günlük ve maalesef tarif edilemez, aşırı bir diş ağrısı çekiyor. 😔 Kendini çok sıkıyor, katılarak ağlıyor ve acısı asla dinmiyor. Şu an elimde birbirinden farklı özelliklere sahip 4 tane ürün var:
1️⃣ Dentinox Jel
2️⃣ Tetagil Diş Granülü 🌿
3️⃣ Dencol %8.71 Jel
4️⃣ Nurse Harvey's Dentigel ✨
Hepsi ayrı özelliklerde olmasına rağmen, diş ağrısı o kadar şiddetli ki hiçbiri fayda etmiyor. ❌ 5 saat ara ile ağrı kesici şurup vermeme rağmen o bile etkisini göstermiyor. Soğuk uygulama ve benzeri yöntemleri denememe rağmen hiçbir şey işe yaramıyor. 😫
Açıkçası bu kadar çok ürünü aynı anda kullanmak da istemiyorum ama gerçekten çok zor bir durumdayım. 💔 Bebeğimin bu halini gördükçe içim parçalanıyor.
"Şunu mutlaka al" veya "Şunu yaparsan kesin geçer" diyebileceğiniz, gerçekten etkisini gördüğünüz bir öneriniz var mı? Tecrübeli annelerden yardım bekliyorum... Cevap verirseniz çok sevinirim. 🙏🍼
1️⃣ Dentinox Jel
2️⃣ Tetagil Diş Granülü 🌿
3️⃣ Dencol %8.71 Jel
4️⃣ Nurse Harvey's Dentigel ✨
Hepsi ayrı özelliklerde olmasına rağmen, diş ağrısı o kadar şiddetli ki hiçbiri fayda etmiyor. ❌ 5 saat ara ile ağrı kesici şurup vermeme rağmen o bile etkisini göstermiyor. Soğuk uygulama ve benzeri yöntemleri denememe rağmen hiçbir şey işe yaramıyor. 😫
Açıkçası bu kadar çok ürünü aynı anda kullanmak da istemiyorum ama gerçekten çok zor bir durumdayım. 💔 Bebeğimin bu halini gördükçe içim parçalanıyor.
"Şunu mutlaka al" veya "Şunu yaparsan kesin geçer" diyebileceğiniz, gerçekten etkisini gördüğünüz bir öneriniz var mı? Tecrübeli annelerden yardım bekliyorum... Cevap verirseniz çok sevinirim. 🙏🍼

Hatice C. ..
2 Şubat 2026 06:14
Caljel var ama içeriği diğerleri kadar temiz değilmiş ben kızımda kullanmıştım işe yaradı
Z
Zeynep K.
2 Şubat 2026 07:33
zeytinyaği ve karanfil kürünü deneyebilirsiniz. Bir de osanit bize iyi geliyor.
Y
Yurdagül Ö.
2 Şubat 2026 08:48
6 aya kadar tetagil 6 aydan sonra osanit öneriyordu Osman bey. Bizde de osanit işe yaradı biraz pahalı ama tek seferde max 7 top toplam günde 14 taneyi geçmeyecek şekilde kullanabilirsiniz

İlayda U.
2 Şubat 2026 09:34
Bizde 6 aylığız tetagil ve osanit dönüşümlü kullanıyoruz bence ikisini de deneyin bir şeyi uzun süre kullanınca alışıyor ve bir süre sonra yeterli etkiyi göstermiyor gibi gözlemliyorum ben şurup dahil umarım fayda görürsünüz

Ayşe V. ..
2 Şubat 2026 11:14
Şuruplara rağmen bebek rahatlamiyorsa bence başka bir sıkıntısı vardır diye düşünüyorum söylenen ürünlerden ya da uygulamalardan biri işe yarardı

Ebru K. ..
2 Şubat 2026 22:07
@Ayşe Vural götürdüm aslında hasdaneye herşeyine baktılar ama bir purobelm yok çok şükür diş etleri çok kötü şişmiş dedi doktor

Ebru K. ..
2 Şubat 2026 22:08
@İlayda Uluçay osanit nerde bula bilirim Peki ve kullanımı nasıl teşekkür ederim bu arada
Z
Zozan D. E.
2 Şubat 2026 22:09
Yani benim gördüğüm ve yaşadığımız kadarıyla diş ağrısını sıfıra indirecek bir ilaç yok🙏illaki o acıyı çekecekler

Ayşe V. ..
2 Şubat 2026 22:09
@Ayşe Vural götürdüm aslında hasdaneye herşeyine baktılar ama bir purobelm yok çok şükür diş etleri çok kötü şişmiş dedi doktor
H
Hilal D.
2 Şubat 2026 22:17
Denenebilecek her şeyi denemiş gibisiniz. Ağrı kesici şurup bile rahatlatmadıysa daha ne rahatlatabilir bilemedim. Birden fazla diş birden geliyor olabilir o yüzden böyledir belki de

Ebru K. ..
2 Şubat 2026 22:18
Yani bu süreç ne Zaman biter peki bütün dişleri çıkmasıda böyle durum mu olaçak @Zozan Deniz Erdoğan

Ebru K. ..
2 Şubat 2026 22:20
Evet her şeyi denedim ama maalesef bir çözüm bulamıyorum ve hem benim için hem bebeğim için zor bir dönem ☹️@Hilal Demir

Ebru K. ..
2 Şubat 2026 22:20
@Ayşe Vural amin 🤲🏻

İlayda U.
2 Şubat 2026 22:22
@İlayda Uluçay osanit nerde bula bilirim Peki ve kullanımı nasıl teşekkür ederim bu arada

Ebru K. ..
2 Şubat 2026 22:24
@İlayda Uluçay bide onu deniyelim umarım işe yarar ☺️

İlayda U.
2 Şubat 2026 22:25
@İlayda Uluçay bide onu deniyelim umarım işe yarar ☺️

Ebru K. ..
2 Şubat 2026 22:26
😂😂 bilgi alış verişi bu yüzden güzel işte @İlayda Uluçay

Ebru K. ..
2 Şubat 2026 22:26
Amin çok sağul ☺️ güzel anneler @İlayda Uluçay

İlayda U.
2 Şubat 2026 22:29
😂😂 bilgi alış verişi bu yüzden güzel işte @İlayda Uluçay

Ebru K. ..
2 Şubat 2026 22:33
Ya çok çok sağulsun gerçeten erinmeden bizi düşünüp bakmanız mutlu etti beni 🫂🥹@İlayda Uluçay