Bebeğim Uyumuyor

123 görüntüleme
B

Beyza E.

Premium Üye
21 Mayıs 2026 21:27
67 günlüğüz ve bebeğim o kadar az uyuyor ki. Gün içerisinde 11den akşama kadar neredeyse 1 saat uyuyor o da memede. Yerine koyunca uyanıyor. Tam uyudu diyorum birden gözlerini açıyor. Gece uyusa da gaz sancısıyla uyanıyor uykuya tekrar geçirime kadar zaman geçiyor.
Yeter A.

Yeter A.

21 Mayıs 2026 22:16
Gazın bu kadar etkisi olur mu bılmıyurm cok az uyuyormus doyduguna emin misiniz kılosu falan yerinde mi .Hani bizde de o durum vardı doktora götürdüm açlıktanmş bide ağlıyordu tabı biz gaz sandık mama verince düzeldi
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
21 Mayıs 2026 22:27
Bebeğinizin uyku düzeni konusunda endişe duyduğunuz anlaşılıyor. 67 günlük bir bebek için uyku süresi ve sıklığı oldukça önemlidir. Normalde bu yaş grubundaki bebekler günde 14 ila 17 saat uyurlar, ancak bu uyku süreleri genellikle kısa aralıklarla bölünür.

Gün içinde neredeyse 1 saat uyuması ve memede uyuması oldukça yaygındır. Bebekler genellikle kucakta ya da anne babayla temas halinde uyurlar, çünkü bu onlar için güven ve rahatlık sağlar.

Gaz sancısı, bebeklerin uykularını etkileyen yaygın bir sorundur.
Gaz sancısı geçiren bebekler sık sık uyanabilir ve tekrar uyumak için yardımınıza ihtiyaç duyabilirler.

Bu süreci kolaylaştırmak için bazı
öneriler:

1. Gaz sancısını azaltmaya çalışın: Bebeğinizin gazını çıkarmak için
masaj yapabilir, gaz damlası veya probiyotik kullanabilirsiniz.
2. Uyku ortamını hazırlayın: Bebeğinizin uyuyacağı ortamı
loş aydınlatın ve sessiz tutun.
3. Sakinleştirme teknikleri kullanın:
Bebeğinizi kucaklayarak veya pışpış yaparak sakinleştirebilirsiniz.
4. Doktorunuzla konuşun: Eğer bebeğinizin uyku düzeni ve gaz sancısı konusunda endişeleriniz devam ediyorsa,
doktorunuzla konuşmayı* unutmayın.

Bebeğinizin uyku düzeni zamanla düzelecektir; sabırlı olun.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Uyumuyor
2. Uyku Sorunları Hakkında Konuşalım
3. Uykuya Geçememe Sık Uyanma
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
B

Beyza E.

Premium Üye
21 Mayıs 2026 22:30
Yeter Akan
Gazın bu kadar etkisi olur mu bılmıyurm cok az uyuyormus doyduguna emin misiniz kılosu falan yerinde mi .Hani bizde de o durum vardı doktora götürdüm açlıktanmş bide ağlıyordu tabı biz gaz sandık mama verince düzeldi
Çişli bez sayımız yerinde. Kilo alımımız normal sınırlar içerisinde. Açlıktan değildir diye düşünüyorum.
Yeter A.

Yeter A.

21 Mayıs 2026 22:33
Beyza Eroğlu
Çişli bez sayımız yerinde. Kilo alımımız normal sınırlar içerisinde. Açlıktan değildir diye düşünüyorum.
Ya bende xişli bez sayısını hep normal buluyordum cay bardağı yarısı her bez ıslanırdı. Ama mama aldıktan sonra dolu dolu çişini yapardı. Ama annelik iç güdüsü öyle düşünüyorsanız ac kalmıyorudr o zaman inalşa en kısa zamanda gecer.
B

Beyza E.

Premium Üye
22 Mayıs 2026 09:14
Yeter Akan
Ya bende xişli bez sayısını hep normal buluyordum cay bardağı yarısı her bez ıslanırdı. Ama mama aldıktan sonra dolu dolu çişini yapardı. Ama annelik iç güdüsü öyle düşünüyorsanız ac kalmıyorudr o zaman inalşa en kısa zamanda gecer.
İnşallah😇
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir