Bebeğim Etiket Yuttu

117 görüntüleme
A

Ayşe G.

17 Nisan 2026 18:13
14 aylık bebeğim su yükselen zekanın bigpano adlı etkinlik kitabındaki silgiyi dişlemiş yuttu sanırım. Silgi keçeden yapılma üstündeki etiket sadece etiket kısmı kopmuş fotoğraf attım aşağıda. Birşey olur mu ya
image

image
T

Tuğba B. ..

17 Nisan 2026 18:23
Bişey olmaz kakasında görürsünüz:)Şu anda buldukları herşeyi ağuzlarına atıyorlar ne kadar dikkat etsemde kitapların kenarları hep kemirilmiş
A

Ayşe G.

17 Nisan 2026 18:25
Tuğba Beyazgül
Bişey olmaz kakasında görürsünüz:)Şu anda buldukları herşeyi ağuzlarına atıyorlar ne kadar dikkat etsemde kitapların kenarları hep kemirilmiş
Aynen bende çok dikkat ediyorum ama kaşla göz arasında 2-3 saniyede nasıl başarıyorlar şaşıyorum valla
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
17 Nisan 2026 18:26
Merhaba,

Bebeğinizin etiket yuttuğunu görmek endişe verici olabilir. Ancak çoğu durumda, küçük etiketler veya kağıt parçaları gibi sindirilemeyen küçük nesneler genellikle bağırsaklardan geçerek dışkıyla birlikte atılır.

Yine de, her zaman olduğu gibi, bebeğinizin davranışını ve dışkısını izlemek önemlidir. Eğer:

1. Dışkısını kontrol edin: Bebeğinizin dışkısında etiket parçasını görmek, onun sindirim sisteminden geçtiğini ve herhangi bir sorun olmadığını gösterecektir.

2. Rahatsızlık veya semptomlar izleyin: Bebeğinizde kusma, karın ağrısı, ateş, ishal veya bağırsak hareketlerinde değişiklikler gibi herhangi bir sindirim sorunu belirtisi görülürse, hemen doktora başvurmanız gerekir.

3. Boğulma tehlikesine dikkat edin: Eğer etiket büyükse veya bebeğinizin hava yolu tıkanabilirse, bu ciddi bir durum olabilir. Ancak küçük bir etiket parçası yuttuysa, bu genellikle büyük bir sorun teşkil etmez.

4. Gelecekte önlem alın: Bebeğinizin etiket veya benzeri küçük nesneleri yutmamasını sağlamak için, ona yakın gözetim altında olduğundan emin olun ve tehlikeli olabilecek nesneleri onun erişiminden uzak tutun.

Eğer herhangi bir endişeniz varsa veya bebeğinizin davranışında değişiklikler fark ederseniz, bir doktora danışmak her zaman en iyisidir.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. 11 Aylık Sürekli Kitap Yiyor
2. 11 Aylık Sürekli Kitap Yiyor
3. Sürekli Kağıt ve Etiket Yiyor
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Mühendisi

Premium Üye
17 Nisan 2026 18:43
Bir şey olacağını düşünmüyorum. İçiniz rahat olsun. 🙂
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir