Balgam
453 görüntüleme
E
Esra K.
Premium Üye
6 Mart 2026 20:53
Oğlum 4 ay 23 günlük uzun süredir ufak ufak hırltı vardı, doktora götürdüm 3 kez ancak ciğerler temiz serum fizyolojik ile temizle dendi ve ben 2 aydır daha çok olmak üzere temizliyordum. Derken bir gece zorlandı çok uyandı. Sabahına doktora götürdüm, ciğerler temiz ancak burun tıkanık geniz dolu dedi. Virüs testleri yaptı. Yine serum fizyolojik ile temizleme önerdi.40 ml e kadar kullanabilirsin dedi. Eve geldik. Oğlum kötüleşti, o geceyi de zor geçirdik sesi kısıldı, burnu boğazı balgam ile doldu. Testlerin hepsi negatif çıktı. Halsizlik huysuzluk tıkanıklık vardı. Soğuk buhar ve sf yaptım hep. Gün geçtikçe toparladı çok şükür, doktora da gitmedim tekrar. Ancak balgam geçmiyor, bazen burundan sümük akıyor burun temizlerken, bazen hapşırırken balgam çıkıyor ama bitmiyor, gün içinde ya da gece öksürük geliyor bu yüzden, yetişkinlerde olduğu gibi ama. Bebekler balgamı nasıl atıyorlar? Kusma da yok. Yutuyor yutuyor geri geliyor balgam.
H
Hatice E. ..
16 Mayıs 2026 07:26
Antibiyotik o kadar tanecikli ki neyle versem çözünmedi anlamadım hiç içer içmez direk kustu bende vermemeyi tercih ettim artık
E
Esra K.
Premium Üye
16 Mayıs 2026 16:35
Antibiyotik o kadar tanecikli ki neyle versem çözünmedi anlamadım hiç içer içmez direk kustu bende vermemeyi tercih ettim artık
Yükleniyor...