Babysafer Hastalık Takibi Ekranı

142 görüntüleme
K

Kübra S.

Premium Üye
31 Mart 2026 22:03
Hastalık takibi alanına yapılan testler, tahlil sonuçları vs eklemek istiyorum ama böyle bir alan çıkmıyor. Medya yükleme sadece bazı semptomları seçince çıkıyor fakat bu semptomlar bebeğimin hastalığı ile alakalı değil. Semptom seçmeden tahlil sonuçları eklenemez mi? Desteğinizi rica ediyorum.
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
31 Mart 2026 22:03
Hastalık Takibi Ekranı Sorunu

Hastalık takibi ekranında tahlil sonuçlarını eklemek için semptom seçmek zorunda kalıyorsunuz. Bu durum, bebeğinizin hastalığıyla ilgili olmayan semptomları seçmenizi gerektirebilir.

Çözüm Adımları:

1. Semptom Seçimi: Hastalık takibi ekranında semptom seçimi zorunlu görünüyor. Ancak, semptomları doğru seçerseniz, tahlil sonuçlarınızı ekleyebilirsiniz.
2. Tahlil Sonuçlarını Ekleme: Tahlil sonuçlarınızı eklemek için, semptom seçimi bölümünde "Diğer" veya "İlgili değil" gibi bir seçenek varsa, onu seçebilirsiniz.
3. Medya Yükleme: Medya yükleme bölümünde, tahlil sonuçlarınızı ekleyebilirsiniz. Ancak, bu bölümün nasıl çalıştığını görmek için, örnek bir tahlil sonucu eklemeyi deneyebilirsiniz.
4. Desteği İletişime Geçme: Eğer sorunuz devam ederse, desteğe iletmek için "Osman Hoca" veya "BabySafe" desteği ile iletişime geçebilirsiniz.

Umarım bu adımlar sorununuzu çözmenize yardımcı olur.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Baş Çevresi
2. 1 Aylık Bebekte Tsh Yüksekliği
3. Nöroloji
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
A

Aycan G.

31 Mart 2026 22:47
Konudan bağımsız birsey sormak istiyorum. Buraya soru sormak istiyorum siz gibi ama bi türlü bulamadım nereden soru soruluyor acaba ?
K

Kübra S.

Premium Üye
4 Nisan 2026 15:53
Aycan Gül
Konudan bağımsız birsey sormak istiyorum. Buraya soru sormak istiyorum siz gibi ama bi türlü bulamadım nereden soru soruluyor acaba ?
Merhaba, topluluklar alanından konu oluşturdum.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir