Ateş

97 görüntüleme
E

Esra Ç. Ö.

Premium Üye
19 Nisan 2026 04:08
Merhabalar kızım 3 aylık. Bundan 1 hafta önce ben eve gelen birinden hastalık kaptım. Durumu farkettiğim an maske takmaya başladım. Çarşamba günü dahiliyeye gittim crp 7 cıktı doktor ateşin çıkarsa antibiyotik içtim demişti o gecenin akşamında ateşim çıktı antibiyotiğe başladım. Günlerdir kızımda bir şey yoktu. Sadece eskiye nazaran daha az gülüyordu ben de bunu maske takmama ve benim modemin düşük olmasına yordum. Dün yani cmt günü ise bi tık daha sakindi. Gece hafif ateşi var gibi geldi mesela normalde gece uyurken 35.8, 36 bandında olurdu ısısı bu gece 36.8lerde devam ettim. Biraz önce emzirmek için aldım ateşine baktık 37.8. Emzirdim yerine koyduk 37.7. Buna tıbbi olarak ateş denir mi? Acile mi gitmeliyiz hemen
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
19 Nisan 2026 04:08
Merhaba,

Kızınızın ateşi 37.8 ve 37.7 olarak ölçülmüş. Normal vücut ısısı 36.5-37.5 derece arasındadır. 37.8 ve 37.7 derecelik değerler hafif bir yükseklik gösterir, ancak bu değerler genellikle tıbbi olarak ateşi tanımlamak için yeterli değildir.

Bununla birlikte, eğer bebeğinizde başka belirtiler de varsa (örneğin, huzursuzluk, ağlama, iştahsızlık, kusma, ishal vb.), o zaman bir doktora başvurmanız daha iyi olur.

Şu anda yapılması gerekenler:

1. Bebeğinizin durumunu izleyin: Ateşini düzenli olarak kontrol edin ve başka belirtiler olup olmadığını gözlemleyin.
2. Doktora başvurun: Eğer ateşi 38 dereceye çıkarsa veya başka belirtiler ortaya çıkarsa, bir doktora başvurmanız gerekir.
3. Bebeğinizi rahat tutun: Bebeğinizin rahat ve konforlu olduğundan emin olun.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. 34.8 Ateş
2. Ateş
3. Ateşli Hastalıklar
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
A

Ayşe S. Y. ..

19 Nisan 2026 06:08
Merhaba hocam kızım akşam saat 22.30 dan itibaren kusuyor suyu içiyor su olarak geri kusuyor Ateş yok küçük tuvaletini yaptı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir