34.8 Ateş

127 görüntüleme
S

Seher P.

17 Aralık 2025 22:27
4 aylık oğlum bizden kaparak hasta oldu. Öksürük, burun tıkanıklığı ve hafif ateşi (37.5-38) vardı. Gece uyandığında ateşini ölçtüm ve 34.8 e kadar ateşinin düştüğünü gördüm. Farklı saatlerde baktığımda yine 35 civarında oluyor. Uyandığında normale dönüyor ama uyurken ateşi 35 derecelerde seyrediyor. Benzer durum yaşayan var mı? Tehlikeli bir durum mudur acaba?
S

Sema

17 Aralık 2025 22:52
Hangi ateş ölçer ile ölçüm yapıyorsunuz. Vücutsoğuduğu zaman giydirin derler bilemedim
S

Seher P.

17 Aralık 2025 22:55
Kulaktan ölçüyorum. Teri mi soğuyup ateşi düşüyor anlayamadım.
S

Sema

17 Aralık 2025 22:56
Ondan dolayı olabilir genelde ateşlendiği zaman kızım buz kesilirdi üşümeye geçiyordurvucudu özellikle ayakları çorap giydirirdim ısınınca vücudu çıkarırdım. Osman hocanın bir videosunda denk gelmiştim ayaklar soğuksa ateşliyken çorap giydirin ısınınca çıkarın diye
S

Seher P.

17 Aralık 2025 23:09
Birde öyle deneyeyim. Teşekkür ederim.
H

Hümeyra T.

18 Aralık 2025 00:04
Eğer ölçüm yaptığınız cihaz doğru bir değer veriyorsa. Genelde bebeklerin 36.5 gibi seyreder. 35 civarından kastınız nedir? Bana düşük bir değer gibi geldi,ateşin çıkması gibi düşmesi de sorun teşkil eder diye düşünüyorum. Ölçüm hatası olabilir. Doğru bir sonuç ise bir doktora sorun isterseniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir