Aşılar ve Sünnet
213 görüntüleme
F
Fidan B.
25 Şubat 2026 10:20
Merhaba, 3 aylık olacağız. Bu ay menenjit aşımız daha sonra bakanlığın aşıları vs her ay yoğun bir aşı takvimi var. Sünnet de ettirmek istiyorum ama hem aşılar hem sünnet bebeği yorar mı? Sizler nasıl yaptınız? Sünnet yaptıran anneler bilgilendirirse sevinirim 🙏
A
Ayşe Ş. ..
25 Şubat 2026 15:23
Menenjit aşısılarinda hiç ateş olması bizde 3 doz olacağız. Sünnete yapışıklık kilo alımı ile ilgili hızlı bir kilo alımı varsa bekleyin yada doktorunuz size kontrolde söyler zaten. Ama kilo alimizniz düzenli ise daha fazla hareket etmeden yaptırmak en iyisi 8 ayda yaptırdık. Ne yapışıklık oldu ne masaj yaptık nede başka birşey. 3 gün boyunca emekledigi için arkasında dolaştık. 1 hafta dolana kadar eşimde bende çok yorulduk yanınızda aileniz var istediğiniz zaman yaptırın bu arada birşey olmaz yardım ederler. Şimdiden geçmiş olsun sağlıkla büyüsün.
F
Fidan B.
25 Şubat 2026 15:35
Biz de 2. ayin başında klips yöntemi ile sünnet ettirdik. Belki bebekten bebeğe değişir ama bizde ilk iki gece agriliydi sonra normale döndü.
F
Fidan B.
25 Şubat 2026 15:39
Menenjit aşısılarinda hiç ateş olması bizde 3 doz olacağız. Sünnete yapışıklık kilo alımı ile ilgili hızlı bir kilo alımı varsa bekleyin yada doktorunuz size kontrolde söyler zaten. Ama kilo alimizniz düzenli ise daha fazla hareket etmeden yaptırmak en iyisi 8 ayda yaptırdık. Ne yapışıklık oldu ne masaj yaptık nede başka birşey. 3 gün boyunca emekledigi için arkasında dolaştık. 1 hafta dolana kadar eşimde bende çok yorulduk yanınızda aileniz var istediğiniz zaman yaptırın bu arada birşey olmaz yardım ederler. Şimdiden geçmiş olsun sağlıkla büyüsün.
N.
25 Şubat 2026 16:00
Dikişli yöntemle yaptırmayı düşünüyorum inşallah sorunsuz bi şekilde kolaylıkla iyileşir. Klips tercih etme nedeninizi de öğrenebilir miyim? Devlette mi özelde mi yaptırdınız?
K
Kübra Ç.
25 Şubat 2026 23:20
Merhaba, biz sünnetten 4 gün sonra özel aşılarımızı olmuştuk. Açıkçası bebeğimin yorulduğunu hissetmiştim. İmkanınız varsa, 1 hafta-10 gün sonraya atabilirsiniz ikisinden birisini.