Anlamlı Kelime Yok

1313 görüntüleme
A

Ayşe Ş.

27 Mart 2026 04:07
13 aylık kızım, bol bol babıldıyor, sürekli birşeyler anlatır gibi sesler çıkarıyor ama hala anlamlı kelime yok. Göz teması, isme tepki, alkış, byby vs var. İşaret parmağını bir kaç gündür kullanmaya başladı sürekli biryerleri gösteriyor. Parmağını uzatıp bize dokunuyor. Sosyal bir çocuk aslında ama neden kelime yok hala? Endişelenmeli miyim?
A

Ayşe Ş.

18 Haziran 2026 11:04
Hatice Akyol
Bizde öyleyiz şu an bazen çok üzülüyorum
Sizin kaç aylık
P

Pınar ..

18 Haziran 2026 11:58
Benim oglumda suan 11 aylik hic taklit yok surekli ayaga kalkip yurumek istiyor siraliyor yurume arkadasini itiyor sadece babildama var hic kelime yok babildama da 10 aylikken basladi evde yapiyorum alkis baybay hicbirini yapmiyor masallah isaret parmagini kullanmaya basladi bi kac gundur o beni mutlu ediyor ama taklit olmamasi beni cok uzuyor
S

Seçil .. K.

18 Haziran 2026 12:53
Hatice Akyol
Bizde öyleyiz şu an bazen çok üzülüyorum
Üzülmeyin emin olun ki düşündüğünüz gibi değildir. 27 ayı bitirecek oğlum daha yeni ne söylediğini anlamadıgımız şekilde konuşmaya çalışıyor algılamasında hiçbir sorun olmadıgı için önemsedim. oğlumda küçükken seslenirdim asla bakmazdı sadece tek bir şeye göre bunu söylemek doğru değilmiş, annesin çok korkuyosun ama öyle olmadıgını gördüğünüzde rahatlıcaksınız.
S

Seçil .. K.

18 Haziran 2026 12:59
Pınar
Benim oglumda suan 11 aylik hic taklit yok surekli ayaga kalkip yurumek istiyor siraliyor yurume arkadasini itiyor sadece babildama var hic kelime yok babildama da 10 aylikken basladi evde yapiyorum alkis baybay hicbirini yapmiyor masallah isaret parmagini kullanmaya basladi bi kac gundur o beni mutlu ediyor ama taklit olmamasi beni cok uzuyor
Bazı çocuklar herşeyi daha geç yapabiliyor iletişim varsa korkmayın
A

Ayşe Ş.

8 Temmuz 2026 14:06
Sosyal Anne
Kesinlikle. Bizimkiler hafızayı dolduruyor şimdi, sonra iyi açılacaklar inşallah 😀
Merhabalar nasıl gidiyor acaba süreç ☺️
Y

Yeşim I. E.

10 Temmuz 2026 16:26
Pınar
Benimde 9.5 aylık önce dede baba diye babıldıyordu artık yapmıyor taklit de gelmedi sürekli yürüme arkadaşı sıralama emekleme çok hareketli. Hiç oturmuyor ya her şeyi ağzına götürüyor yada emekleyerek gidiyor. Kitap şarkı etkinlik hiçbirini yapamıyoruz. Sizde bi gelişme var mı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir