Anlamlı Kelime Yok
1313 görüntüleme
A
Ayşe Ş.
27 Mart 2026 04:07
13 aylık kızım, bol bol babıldıyor, sürekli birşeyler anlatır gibi sesler çıkarıyor ama hala anlamlı kelime yok. Göz teması, isme tepki, alkış, byby vs var. İşaret parmağını bir kaç gündür kullanmaya başladı sürekli biryerleri gösteriyor. Parmağını uzatıp bize dokunuyor. Sosyal bir çocuk aslında ama neden kelime yok hala? Endişelenmeli miyim?
A
Ayşe Ş.
18 Haziran 2026 11:04
Bizde öyleyiz şu an bazen çok üzülüyorum
P
Pınar ..
18 Haziran 2026 11:58
Benim oglumda suan 11 aylik hic taklit yok surekli ayaga kalkip yurumek istiyor siraliyor yurume arkadasini itiyor sadece babildama var hic kelime yok babildama da 10 aylikken basladi evde yapiyorum alkis baybay hicbirini yapmiyor masallah isaret parmagini kullanmaya basladi bi kac gundur o beni mutlu ediyor ama taklit olmamasi beni cok uzuyor
S
Seçil .. K.
18 Haziran 2026 12:53
Bizde öyleyiz şu an bazen çok üzülüyorum
S
Seçil .. K.
18 Haziran 2026 12:59
Benim oglumda suan 11 aylik hic taklit yok surekli ayaga kalkip yurumek istiyor siraliyor yurume arkadasini itiyor sadece babildama var hic kelime yok babildama da 10 aylikken basladi evde yapiyorum alkis baybay hicbirini yapmiyor masallah isaret parmagini kullanmaya basladi bi kac gundur o beni mutlu ediyor ama taklit olmamasi beni cok uzuyor
A
Ayşe Ş.
8 Temmuz 2026 14:06
Kesinlikle. Bizimkiler hafızayı dolduruyor şimdi, sonra iyi açılacaklar inşallah 😀
Y
Yeşim I. E.
10 Temmuz 2026 16:26
Yükleniyor...