Ani Öfke Patlamaları

717 görüntüleme
D

Dilan B.

18 Nisan 2026 16:36
Bebeğim 9 aylık ve uykuya geçirirken uyumadığında aniden sinirlenip patlıyorum. Ama sadece uyuturken. Bir anda oluyor ve kendim bile şaşırıyorum. Daha sonrasında vicdan azabı çekiyorum. Nasıl baş edebilirim bu durumla?. Tek başıma bakıyorum bebeğime.
D

Dilan B.

25 Nisan 2026 05:28
Nagehan Karabacak
Bende bebeğime tek başıma bakıyorum. Böyle anları kendimde hissettiğimde onu bırakıp 5 dk kendime sakinleşmek için süre tanıyorum gerçekten faydası oluyor tavsiye ederim
Evet bende tavsiyeler üzerine denedim gerçekten işe yarıyor. Teşekkür ederim ☺️
D

Damla

25 Nisan 2026 21:51
Bende cok yaşadım her yatmada uyutmak benim için eziyetti pişmanlıktı ama sağlıklı olduğunu bilmek aşk dolu gözlerle sabaha kalkacağımi düşünmek rahatlatmaya başladı simsi her ağladığında öpüyorum çok seviyorum diyorum
D

Dilan B.

25 Nisan 2026 22:43
Damla
Bende cok yaşadım her yatmada uyutmak benim için eziyetti pişmanlıktı ama sağlıklı olduğunu bilmek aşk dolu gözlerle sabaha kalkacağımi düşünmek rahatlatmaya başladı simsi her ağladığında öpüyorum çok seviyorum diyorum
Çok iyi yapıyorsunuz. Ben de bol bol öpüyorum kokluyorum. Ve ona da iyi geliyor sakinleşiyor. Allah sağlık versin onlara biz anneleri her şeye katlanırız. 💕
S

Songül Y.

26 Nisan 2026 03:26
Afranur Keskin
Tek başınıza baktığınız için oluyor bu, en azından 1 tane uykusuna siz geçirmeseneiz birisi destek olsa bu kadar gerilmezsiniz.

Bu arada haklısınız da maalesef, insan çok geriliyor bazen. Size bu konuda söyleyebileceğim tek şey bazen uyutmaktan vazgeçmeniz olur. Bazı durumlarda bırakın uyumasın bi yarım saat uzatın, bebeğinizi kendi halinde yerde, sevdiği sabit kaldığı bi oyuncağında bırakın siz de sabit kalıp sakinleşmeye çalışın. Emin olun o sakinlik daha konforlu olacaktır sizin için.

Evet uyuması lazım evet karnının doyması lazım evet oyun oynaması lazım ama bizlerin de dinlenmesi lazım. Size destek olan birileri yoksa o desteği siz alan olarak açın kendinize. Bırakın yerde tek başına oynasın ya da bırakın boş boş otursun. Güvenli alan oluşturun ve bırakın bebeğinizi.
Bunu okurken duygulandım…. Aynı şeyleri yaşıyorum 3 ayşık oğlum var
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir