Alerji Testi Temiz Ama Kanlı Kaka Devam Ediyor

313 görüntüleme
E

Esin

24 Ocak 2026 14:35
Oğlum 5.5 aylık kan testi yoluyla alerji testi yaptırdık. 1 ya da da 0 dışında referans aralığı yok. 1 çıkanlar süt, yumurta, patates vs. 0 da et ürünler var. Meylerde 1 çıkmış. Ben sıkı diyet yapıyorum süt ürünlerini tamamen kestim. Fakat hala arada mukus ve kan görüyorum kakada. Gaz problemimiz oğlum 3 günlükten başladı hala devam ediyor. Ama bildiğiniz gibi gaz değil fazlaca gaz. Bağırsak hassasiyeti vs olabilir mi? Bir açıklaması ya da yönlendirmeniz var mı?
E

Esra K.

6 Şubat 2026 09:10
Benım Bebegım 2 aylık ıken rotavırus asısı oldu ondan sonra kakada kan çıktı [4.aya](4.aya) kadar sürdü böyle tam duzeldı derken rota [2.doz](2.doz) olduk tekrardan kakada kan oluştu süt yumurta kuruyemiş dana eti susam tahın dıyetı yaptım bırkac aydır nafıle 4.5 aylık ıken kan testi yaptım alerjı ıcın negatıf 4 aylıkkken derı testı yaptım sadece süt ürünü çıktı her doktor farklı bırsey dıyor şuan ek gıdaya gecırdım vücudunda nokta nokta kızarıklık olustu şaştım kaldım yardımcı olun lütfen bana
Buşra E. Ç. .

Buşra E. Ç. ..

16 Şubat 2026 22:12

Esra Kama

Benım Bebegım 2 aylık ıken rotavırus asısı oldu ondan sonra kakada kan çıktı [4.aya](4.aya) kadar sürdü böyle tam duzeldı derken rota [2.doz](2.doz) olduk tekrardan kakada kan oluştu süt yumurta kuruyemiş dana eti susam tahın dıyetı yaptım bırkac aydır nafıle 4.5 aylık ıken kan testi yaptım alerjı ıcın negatıf 4 aylıkkken derı testı yaptım sadece süt ürünü çıktı her doktor farklı bırsey dıyor şuan ek gıdaya gecırdım vücudunda nokta nokta kızarıklık olustu şaştım kaldım yardımcı olun lütfen bana

Süt ürünü olan ve süt içeren hiçbir yiyeceği yememeniz gerekiyor cilt testlerine güvenin hatta daha detaylı yapan bir şehir Hastanesi'ne gitmekte fayda var emin olun çok zor bi süreç ama herşey bebeklerimiz için
Buşra E. Ç. .

Buşra E. Ç. ..

16 Şubat 2026 22:16

Sefanur Tosun

aynı şeyleri yaşıyoruz iki doktor makatta çatlak var dedi bugün çocuk cerrahına gittik çatlak falan yok ama kremleri kullanmaya devam et dedi. Kanlı kaka arada geliyor hala acaba besin alerjisi mi? Süt ve süt ürünlerini yemeği azalttım fakat hala her akşam gaz sancısı oluyor

Madem çatlak yok neden kremleri kullan diyo emin olamadığı için ya ne kadar bencil bazı doktorlar açık açık emin olamadım de bizim kan sonuçlarımızda alerji yok site ve yumurtaya ama bu kesin sonuç vermez demişti doktor Adana şehir Hastanesi'ne cilt testi yaptırmaya gideceğiz İnşallah yoktur bizim bebişte gaz sancıları hala var 4 ay 25 günlük oldu ve gaz çıkarırken yine ağlıyor çok ciddi kabızlık başladı 1 aydır mahvoldum
Z

Zlyh z.

16 Şubat 2026 22:26
Kanlı kaka şikayeti olan anneler , bir tanıdığım sürekli doktorlarda diyetlerle geçirdi ama çözüme ulaşamıyordu. Bir kaç doktor değişiminden sonra en son çok alakasız bir sonuçla karşılaştır bebeği yıkarken hazır su kullanmadığı için o sırada yuttuğu sudan dolayı bağırsak sorunu yaşadığını ve kanın bundan dolayı olduğu
S

Sefanur T.

17 Şubat 2026 10:37

Buşra Ertutar Çil

Madem çatlak yok neden kremleri kullan diyo emin olamadığı için ya ne kadar bencil bazı doktorlar açık açık emin olamadım de bizim kan sonuçlarımızda alerji yok site ve yumurtaya ama bu kesin sonuç vermez demişti doktor Adana şehir Hastanesi'ne cilt testi yaptırmaya gideceğiz İnşallah yoktur bizim bebişte gaz sancıları hala var 4 ay 25 günlük oldu ve gaz çıkarırken yine ağlıyor çok ciddi kabızlık başladı 1 aydır mahvoldum

O bölge tahriş ve pişik olmuş bu nedenle kullanmaya devam etmemi istedi,zaten kremlerden biri fito, bende haftada bir iki gün sürüyorum artık. Mukus ve kan için kaka tahlili yaptırdık bir şey çıkmadı. Ama süt ürünlerini tüketmiyorum artık ve büyük ölçüde bebeğimin akşam gaz sancısı krizleri, mukus ve kan kesildi diyebilirim.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir