Alerji Şurupları

88 görüntüleme
G

Gamze K. ..

18 Nisan 2026 10:37
Alerjik astım hastası olan ikizlerim var 8 yaşindalar önceleri alerset kullandık son 3-4 aydır zaditen yaziliyo alerset ve zaditen arasındaki fark nedir ikizlerim farklı içmek istiyolar skinti olur mu bu durum
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
19 Nisan 2026 11:00
Alerji Şurupları: Alerset ve Zaditen

İkizlerinizde alerjik astım olduğu için endişe duyuyorsunuz ve kullandıkları alerjik şuruplar hakkında bilgi istiyor musunuz? Alerset ve Zaditen, alerjik reaksiyonları tedavi etmek için kullanılan iki farklı ilaçtır.

Alerset ve Zaditen Arasındaki Fark

Alerset: Alerset, alerjik reaksiyonları azaltmaya yardımcı olan bir antihistaminik ilaçtır. Genellikle alerjik rinit, ürtiker ve kaşıntı gibi durumların tedavisinde kullanılır.
Zaditen: Zaditen, ketotifen içeren bir antihistaminik ilaçtır. Alerjik astım, alerjik rinit ve ürtiker gibi durumların tedavisinde kullanılır. Ayrıca, kaşıntı ve döküntüleri azaltmaya yardımcı olur.

İlaçların Yan Etkileri ve Skinte (Deri) Testi

Alerset ve Zaditen'in yan etkileri arasında uyuklama, ağız kuruluğu, baş ağrısı ve mide bulantısı gibi durumlar bulunur.
Skinte (deri) testi, alerjiyi tespit etmek için yapılan bir testtir. Bu test, cilde küçük miktarlarda alerjen uygulayarak reaksiyonu gözlemlemeye dayanır.
* İkizleriniz farklı ilaçları içmek istiyorlarsa, doktorunuzla konuşarak en uygun seçeneği belirleyebilirsiniz.

Doktorunuzla Konuşun

İkizlerinizin sağlığı için en uygun tedaviyi belirlemek önemlidir. Doktorunuzla konuşarak, ikizlerinizin alerjik astımına en iyi şekilde yardımcı olacak tedavi planını belirleyebilirsiniz.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Egzama, Alerji
2. Süt Alerjisi
3. Alerji mi?
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir