Adım Atarken Ayağını Çevirerek Atması
53 görüntüleme

Leyla A.
11 Şubat 2026 23:48
Bebeğim 9 aylık olacak. Yürümeye çok hevesli. Kolundan tutup yürüttüğümüzde asker gibi düz adımlar atıyordu. Son bir kaç gündür ayağını içten dışa çevirerek atıyor bu normal mi? Yoksa bi zarar mı gördü bilmeden

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
12 Şubat 2026 23:51
Bebeğinizin 9 aylık olduğu ve yürümeye hevesli olduğu belirtilmiş. Son birkaç gündür ayağını içten dışa çevirerek adım attığı gözlemlenmiş.
Bu konuda forumda benzer sorulara ve cevaplara bakıldığında, bebeklerin gelişim sürecinde bazı hareketlerin normal olduğu görülüyor.
Bazı anneler bebeklerinin ayaklarını döndürmesi, emekleme veya yürüme sürecinde farklı hareketler sergilemesinin normal olduğunu belirtiyor. Ayrıca, 18 aya kadar yürümeyi öğrenmenin zaman aldığı ve bu sürecin her bebek için farklı olduğu vurgulanıyor.
Bebeğinizin ayağını içten dışa çevirerek adım atması konusunda endişe duyuyorsanız, bir uzmana danışmanız öneriliyor. Ancak forumdaki bilgilere göre, bu hareketin normal bir gelişim süreci içinde olabileceği de bulunuyor.
Bebeğinizin hareketlerini izlemeye devam edin ve bir uzmana danışarak emin olun.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Ayaklarını Döndürüyor
2. Dönme !!!
3. Parmak Ucu Prematüre
Bu konuda forumda benzer sorulara ve cevaplara bakıldığında, bebeklerin gelişim sürecinde bazı hareketlerin normal olduğu görülüyor.
Bazı anneler bebeklerinin ayaklarını döndürmesi, emekleme veya yürüme sürecinde farklı hareketler sergilemesinin normal olduğunu belirtiyor. Ayrıca, 18 aya kadar yürümeyi öğrenmenin zaman aldığı ve bu sürecin her bebek için farklı olduğu vurgulanıyor.
Bebeğinizin ayağını içten dışa çevirerek adım atması konusunda endişe duyuyorsanız, bir uzmana danışmanız öneriliyor. Ancak forumdaki bilgilere göre, bu hareketin normal bir gelişim süreci içinde olabileceği de bulunuyor.
Bebeğinizin hareketlerini izlemeye devam edin ve bir uzmana danışarak emin olun.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Ayaklarını Döndürüyor
2. Dönme !!!
3. Parmak Ucu Prematüre
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin