Acılllll

333 görüntüleme
Z

Z ..

Premium Üye
14 Ağustos 2026 19:58
Merhaba kızım bugün iki ay aşılarını oldu. Akşama doğru bir buçuk saatte bir diskilama yapti

Son diskilama si mukus ve kan içeriyordu. Tanıdığım bir doktor ile iletişime geçtim ve hemen emzirmeyi kes iki hafta boyunca emzirme mamaya başla inek sütü alerjisi gibi duruyor dedi. Ben hiçbir şey yememeye razıyım direkt memeden kesmek zorunda mıyım bebeğimi? Sizde de bu şekilde mi oldu? İki hafta keselim iki hafta sonra tekrar başlarız dedi ama biberon mama derken meme reddi olacak ayrıca mama almıyor biberon hiç almıyor yavrum açlıktan halsiz düşecek. Osman hocanın videolarına baktım ama emzirmeden kesin tarzı bir şey gozlemlemedim
A

Almıla A.

16 Ağustos 2026 17:42
Z
Doktor yumurta domates süt kabuklu kuruyemiş mi kesin dedi kusura bakmayın biraz karışık olmuş anlayamadım
Evet alerjik düşündüğü şeyleri aynı anda kullanmayın dedi. Doğru anlamışsınız. Yumurtayı hiç kesmedim. Domates yediğim gğn başka bir şey yemedim. Bizim kiraz çıktı kiraz yedim peynir yedim baktım kan ve mukuslu kaka var. Bir gün peynir yedim başka şey yemedim baktım bir şey yok kiraz yedim peynire devam ettim kan ve mukus gördüm sadece kiraz yedim. Bu şekilde yaptım kirazı yemiyorum. Ama hala 2 şeyi takip ediyorum bazen mukus kaka var kan yok dermatit egzama bitti.
A

Almıla A.

16 Ağustos 2026 17:43
Z
Doktor yumurta domates süt kabuklu kuruyemiş mi kesin dedi kusura bakmayın biraz karışık olmuş anlayamadım
Burda yazmak zor @almlalandn_ instagram hesabım
Z

Z ..

Premium Üye
16 Ağustos 2026 18:12
Almıla Akkaya
Burda yazmak zor @almlalandn_ instagram hesabım
İstek gönderdim size diğer türlü mesaj atamıyorum
D

Duygu B.

17 Ağustos 2026 15:27
Z
Merhaba, yumurtayı kendiniz mi kestiniz ben de kestim ama beslenemedigim için sütüm azaldı sanırım yediğim sadece patates spirinc ekmek zeytin kaldı. Böylelikle neyin alerji yaptığını da bilemiyorum
Evet doktor dedi cocuk doktoru ama o sadece sanirim ne olur neolmaz diye kesti biz daha alerjiye gitmedik
D

Duygu B.

17 Ağustos 2026 22:55
Z
Merhaba, yumurtayı kendiniz mi kestiniz ben de kestim ama beslenemedigim için sütüm azaldı sanırım yediğim sadece patates spirinc ekmek zeytin kaldı. Böylelikle neyin alerji yaptığını da bilemiyorum
Cocuk doktoruna fotoğraf attigimda o dedi sut ve yumurtayi bir sonraki randevuya kadar kes dedi gittik alerjiye yönlendirdi. Bende zayifladim. Karabugday ekmek aliyorum. Kabak pirinç sürekli kuzu et ve balık salatalık havuc patates vs sınırlı yani.. sadece bakliyattan eminim süt zaten başlatan sanırım. Yumurtayı da artık alerji doktoru acar herhalde risk almak istemediö su an sabit besleniyorum mukus devam ediyor. Bu arada fındık yiyordum ama alerjen miş yeni öğrendim. yulaf keçiboynuzu unu muz karıştırıp yiyorum belki size de yarar
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir