8 Aylık Hâlâ Saat Başı Uyanıyor
248 görüntüleme
M
Meltem D.
24 Mayıs 2026 08:37
Nolur bana yardım edin ya ne bende uyku kaldı ne çocukta. 8 aylık bi bebek hâlâ 2 saatte bir ya da saat başı uyanır mı ya. O kadar yorgunum ki doğru düzgün yatamamaktan sırtım ağrıyor artık
N
Nur ..
24 Mayıs 2026 13:29
Bende çocukların ayına göre uyuması gerek saatlerin olduğu bir tablo var ben ona göre hareket ediyorum gündüzleri gece uykusuna da tam saatinde geçiyor ama gel gelelim 2 saat sonra başlıyor benim mesai 🥲

Göktenur B.
24 Mayıs 2026 13:31
Yaşına girince kesicem dediğim zaman herkes karşı çıkıyor emsin işte ne var bunda sık dişini dayan anne olmak zor basit değil diyorlar gelin bir de bana sorun bunu. Ek gıdada sorunumuz yok şükür ek gıda devam edicem aynı sizin gibi

Göktenur B.
24 Mayıs 2026 13:33
Bende çocukların ayına göre uyuması gerek saatlerin olduğu bir tablo var ben ona göre hareket ediyorum gündüzleri gece uykusuna da tam saatinde geçiyor ama gel gelelim 2 saat sonra başlıyor benim mesai 🥲
M
Meltem D.
24 Mayıs 2026 13:43
Her çocuk aynı değil kısmı cidden doğru her çocuğa her uygulama işlemiyo maalesef ya bide benim oğlum aşırı huysuz hemen herşeyden sıkılıyo sürekli ilgi istiyo koala gibi yapışık takılıyoruz mesela 9 kilo şu an kocaman oldu ama hala iş yapacağım zaman bağırmasın dursun diye slinge alıyorum sadece geceleri değil yani gündüzleri de yoğun bir mesai içindeyiz 🫠
M
Meltem D.
24 Mayıs 2026 13:45
Herkesin kendi kararı ama bana gerekli gelmiyor çünkü doktorlar 1 yaşından sonra evde ne yemek pişirse onu yedirin ona özel bişey yapmayın diyolar zaten gerekli vitamini desteği artık ek gıdadan alıyor onun emdiği süt onun için keyfi sadece ben ilk oğlumda gördüm bunu şükür bünyesi bağışıklığı da gayet iyi bi çocuk oldu işte millet bilmiyorki bizim uyksuuz geceleri
M
Meltem D.
24 Mayıs 2026 13:46
Bizde de öyle gece uyku saatlerinde sıkıntı yok en geç 9 da uyumuş oluyor sabah 6 da ayakta ama 9 dan 12 ye kadar uyur sonra her saat başı ayakta emmek için
H
Hilal
24 Mayıs 2026 13:51
Benim bebeğim 15 aylık olacak uykusu [4.aydan](4.aydan) beri böyle malesef, 4 saat uyanmadan uyusa şaşırıp çocuğu kontrol ediyorum nefes alıyor mu diye, azı dişleri çıkıyor şu anda ve diş çıkarma süreci daha da zorlaşıyor kolaylaştığını düşünmüyorum ve emmiyor da bebeğim ona rağmen sürekli uyanıyor ne yapacağımı şaşırdım dayanmaya çalışıyorum
N
Nur ..
24 Mayıs 2026 13:57
Bir süre sonra mızmızlanmasını kaldıramıyor insan değil mi sussun da nasıl susuyorsa sussun diyor insan bir süre sonra sizi çok iyi anlıyorum ve size burdan kocaman sarılıyorum 🥰

Göktenur B.
24 Mayıs 2026 14:00
Allahım siz bensiniz resmen bende de durum bu 🥲🥲
N
Nur ..
24 Mayıs 2026 14:01
Herkesin kendi kararı ama bana gerekli gelmiyor çünkü doktorlar 1 yaşından sonra evde ne yemek pişirse onu yedirin ona özel bişey yapmayın diyolar zaten gerekli vitamini desteği artık ek gıdadan alıyor onun emdiği süt onun için keyfi sadece ben ilk oğlumda gördüm bunu şükür bünyesi bağışıklığı da gayet iyi bi çocuk oldu işte millet bilmiyorki bizim uyksuuz geceleri
Yükleniyor...