8 Aylık Bebeğim Çok Sık Uyanıyor Uyumuyor Aylardır

433 görüntüleme
G

Gizem Ç.

13 Haziran 2026 06:57
8 ay 11 günlük bebeğim çok sık uyanıyor ve bu 3-4 aydır devam ediyor yani artık tükendim artık bitecek uzun uykuya geçecek diyorum ama her geçen günümüz daha biter oluyor sürekli uyanıyor emzik düşüyor, başka uyanıyor yani kesintisiz bi kaç saatlik uyku haram gibi her seferinde diştender diyordu doktor ama 8 ayı geçtik diş yok biz aylardır böyleyiz bide sağımla besliyorm sağımgece yapıyorum artık tükendim bu durumda olan var mı
R

Rukiye ..

13 Haziran 2026 13:11
Gizem Ç.
Evet bu tam olarak ben biz de aynı şekilde doyuruyorum yatırıyorum 5-10 dakika geçmenden geri kalkıyor
Napicam şaşırdım artık
F

Fatima E.

13 Haziran 2026 13:54
Atak haftasında olabilir takip edin siz ne kadar sakin kalırsanız o da sakinleyecektir ben hemen atak haftasi mi diye bakarım sonra eğer atak haftasındaysa sakinlerim o da sakinlemeye [başlar.Bazi](başlar.Bazi) şeyler bizlik değil bir süreç
F

Fatima E.

13 Haziran 2026 14:03
Huyu da olabilir atak dönemi olabilir. Ilk çocuğunuz mu? Benim ilk oğlum prematureydi alti biraz ıslanınca hemen ağlar aciksin hemen ağlar uykusu gelsin hemen ağlar öyle tetikteydim ki uyarıcı ne varsa [etkilenirdi.Huyu](etkilenirdi.Huyu) sanırım şimdi 4 yasina girecek hala öyle uyumakta zorluk çeker. Yani biraz nazli mi mizmiz mi öyleydi canı küçücük bir yansın sanki bi yeri kopmuş gibi ağlar istediği hemen olacak yani hiperaktive oluyorlar zamanla bence huy mizaç. Öyle yordu ki beni ne zaman deliksiz uyuyacağız dedim hala 4 aylik olan oğlum kalkmaz o kalkar yoklar bi baba neredesin anne neredesin. Sayesinde bende deliksiz uyumamaya alıştım hamilelikte anlamıştım aslında böyle olacağını 
G

Gizem Ç.

13 Haziran 2026 14:08
Fatima Efendizade
Atak haftasında olabilir takip edin siz ne kadar sakin kalırsanız o da sakinleyecektir ben hemen atak haftasi mi diye bakarım sonra eğer atak haftasındaysa sakinlerim o da sakinlemeye [başlar.Bazi](başlar.Bazi) şeyler bizlik değil bir süreç
3-4 aydır olan bir süreç artık atak değildir diye düşünüyorum da huydur herhalde biz de öyle diyoruz ama yani çok yorucu bir şey ya ilk bebeğimiz emmesi gerçekten mesela her şeyi biraz zorladı o yüzden böyle uyumayınca ben bir şey mi yapıyorum eksik yapıyorum gibi hissettiriyor emmiyor da ona bağlıyorum belki emseydi daha bozuluyordu falan diye kendimi daha da dibe çekiyorum
G

Gizem Ç.

13 Haziran 2026 20:47
Ceren
12. aydan merhaba hala uyumuyor fizyolojik bi sıkıntısı yoksa kabullenelim 🤦🏻♀️
Her ay umut ediyorum bu ay artık daha uzun uykuya geçecek diye ama şuan üzüldüm
G

Gizem Ç.

13 Haziran 2026 20:48
Yulia Ivanova
Merhaba büyük kızım şu an 16 yaşında 2 yaşına kadar uyumadı uyutmadı

Ve hala devam ediyor ama artık gündüzleri 😂

Bitmiyor

Allah yardımcımız olsun
Amin teşekkür ederim
Ceren

Ceren

Premium Üye
13 Haziran 2026 20:51
Yulia Ivanova
Merhaba büyük kızım şu an 16 yaşında 2 yaşına kadar uyumadı uyutmadı

Ve hala devam ediyor ama artık gündüzleri 😂

Bitmiyor

Allah yardımcımız olsun
haydaaa üzdü… 😅
G

Gizem Ç.

15 Haziran 2026 07:31
Cansu
Molfix 4numaradan sonrasında kalite sıkıntısı var bebek islakligi cok hissettigi icin uyaniyor olabilir bir deneyin umarim faydasi olur denerseniz yazin sonucunu merak ettim ☺️
Bez değişikliği de yaptık dah kötüydü hatta bu gecemiz oda çare olmadı 路♀️凉haber vereyim dedim cansu hanım
C

Cansu

15 Haziran 2026 09:59
Gizem Ç.
Bez değişikliği de yaptık dah kötüydü hatta bu gecemiz oda çare olmadı 路♀️凉haber vereyim dedim cansu hanım
Çok üzüldüm 🥺 umarim daha iyiye gider size daha kotu bir gece yasatmaya sebep olmus gibi hissettim
F

Fatma Ç.

Premium Üye
15 Haziran 2026 11:08
Gizem Ç.
3-4 aydır olan bir süreç artık atak değildir diye düşünüyorum da huydur herhalde biz de öyle diyoruz ama yani çok yorucu bir şey ya ilk bebeğimiz emmesi gerçekten mesela her şeyi biraz zorladı o yüzden böyle uyumayınca ben bir şey mi yapıyorum eksik yapıyorum gibi hissettiriyor emmiyor da ona bağlıyorum belki emseydi daha bozuluyordu falan diye kendimi daha da dibe çekiyorum
Gizem hanım kızım 7 ay 16 günlük ve yaklaşık buçuk aydır biz de öyleyiz . Sabaha kadar 10-12 kez kalkıyoruz. Benim kızım emiyor mama da içmedi hatta çok denedim ama mama içmedi , bana da hep mama içse uyur karnı doyunca daha rahat uyur dediler. Ama sonuç ortada .Yani emmesiyle ya da mama içmesiyle ilgili değil bebeğin karakteriyle ilgili gerçekten. Sizin yanlış yaptığınız bir şey yok , hiçbirimizin yok . Bebeklerimiz böyle … inşallah 1 yaşa doğru daha iyi olur diye ümit ediyorum
G

Gizem Ç.

15 Haziran 2026 15:22
Cansu
Çok üzüldüm 🥺 umarim daha iyiye gider size daha kotu bir gece yasatmaya sebep olmus gibi hissettim
Yok yok lütfen öyle düşünmeyin bezden olduğunu düşünmüyorum kızımın huysuzluğu yoksa yeni besi de beğendim iz falan da yok denemiş olduk teşekkür ederim 
G

Gizem Ç.

15 Haziran 2026 15:23
Fatma Çetiner
Gizem hanım kızım 7 ay 16 günlük ve yaklaşık buçuk aydır biz de öyleyiz . Sabaha kadar 10-12 kez kalkıyoruz. Benim kızım emiyor mama da içmedi hatta çok denedim ama mama içmedi , bana da hep mama içse uyur karnı doyunca daha rahat uyur dediler. Ama sonuç ortada .Yani emmesiyle ya da mama içmesiyle ilgili değil bebeğin karakteriyle ilgili gerçekten. Sizin yanlış yaptığınız bir şey yok , hiçbirimizin yok . Bebeklerimiz böyle … inşallah 1 yaşa doğru daha iyi olur diye ümit ediyorum
Teşekkür ederim Fatma hanım inşallah daha iyi olur tabi olmazsa da mecbur dayancas başka çarememizde yok 路♀️
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir