8 Aylık Bebeğim Çok Sık Uyanıyor Uyumuyor Aylardır
430 görüntüleme
G
Gizem Ç.
13 Haziran 2026 06:57
8 ay 11 günlük bebeğim çok sık uyanıyor ve bu 3-4 aydır devam ediyor yani artık tükendim artık bitecek uzun uykuya geçecek diyorum ama her geçen günümüz daha biter oluyor sürekli uyanıyor emzik düşüyor, başka uyanıyor yani kesintisiz bi kaç saatlik uyku haram gibi her seferinde diştender diyordu doktor ama 8 ayı geçtik diş yok biz aylardır böyleyiz bide sağımla besliyorm sağımgece yapıyorum artık tükendim bu durumda olan var mı

Selin E.
Premium Üye
13 Haziran 2026 07:33
Merhaba kızımda 8 aylık ve uzun uyuduğu bir gece bile olmadı🥲 nerede yatıyor belki sizden rahatsız olup uyanıyordur. Bir de diş süreci uzun sürüyor rahatlatmak için neler yapıyorsunuz
D
Derya Ş.
13 Haziran 2026 07:34
Benmde 8 aylik ve aynı . çok nadir düzgün uyuduğu olmuştur ama genellikle uyku problemi yaşıyorum. 4 dis çıkardık biz ama uykular düzene hiç girmedi.
G
Gizem Ç.
13 Haziran 2026 07:44
Merhaba kızımda 8 aylık ve uzun uyuduğu bir gece bile olmadı🥲 nerede yatıyor belki sizden rahatsız olup uyanıyordur. Bir de diş süreci uzun sürüyor rahatlatmak için neler yapıyorsunuz
G
Gizem Ç.
13 Haziran 2026 07:47
Benmde 8 aylik ve aynı . çok nadir düzgün uyuduğu olmuştur ama genellikle uyku problemi yaşıyorum. 4 dis çıkardık biz ama uykular düzene hiç girmedi.

Selin E.
Premium Üye
13 Haziran 2026 07:56
Sanırım bizim çocuklar uykuyu sevmiyor
C
Cansu
13 Haziran 2026 08:29
doymamaya baslamis olabilir mi? Artık buyuyor ek gıda veriyor musunuz bizimkinin dişleri daha 11.ayında cikti ben [6.aya](6.aya) kadar anne sutu veriyordum meme reddi falan yetersiz emdigi icin o ay sonrasi mama basladim anca oyle rahatladi
G
Gizem Ç.
13 Haziran 2026 08:38
doymamaya baslamis olabilir mi? Artık buyuyor ek gıda veriyor musunuz bizimkinin dişleri daha 11.ayında cikti ben [6.aya](6.aya) kadar anne sutu veriyordum meme reddi falan yetersiz emdigi icin o ay sonrasi mama basladim anca oyle rahatladi
G
Gizem Ç.
13 Haziran 2026 08:41
Sanırım bizim çocuklar uykuyu sevmiyor
C
Cansu
13 Haziran 2026 08:57
Mama ve süt birlikte götürüyorz ama öyle çok içen bi bebek hiç olmadı maalesef yani 8 aylık ama 90 ml i bitiremiyor bakıyorm sosyal medyada 180 ml galan içiyoyar ama bizimki o kadar içemez az ve sık yiyor genelde ama gece böyle değildi bundan öncesinden 3. Ay civarı uyuduğundan 4-5 civarı uyanırdı şimdi ise o zamana kadar en az 10 kez kalkıyoruz
C
Cansu
13 Haziran 2026 08:58
Bir de hangi marka bez kullaniyorsunuz. Ben molfix 4numaradan sonra bebegimde ciddi bir uyanma tespit ettim geceleri prima takmaya basladim cocugun gece uyanmalari kesildi
G
Gül K. ..
13 Haziran 2026 09:04
8. Aya 1 hafta var 1 haftadır bizde öyleyiz beni bile emmiyor ağlıyor direniyor
G
Gizem Ç.
13 Haziran 2026 09:27
Bir de hangi marka bez kullaniyorsunuz. Ben molfix 4numaradan sonra bebegimde ciddi bir uyanma tespit ettim geceleri prima takmaya basladim cocugun gece uyanmalari kesildi
G
Gizem Ç.
13 Haziran 2026 09:28
Sosyal medyaya bakmayin benim bebegim 120yi anca bitiriyor genelde dibinde birakir az az ve sık beslemek de belli bir aydan sonra düzene sokulmasi gerekiyor. Orada bir degisiklik mi dusunseniz acaba? Yapay zekadan bi örnek program vs
C
Cansu
13 Haziran 2026 09:50
Molfix 4numaradan sonrasında kalite sıkıntısı var bebek islakligi cok hissettigi icin uyaniyor olabilir bir deneyin umarim faydasi olur denerseniz yazin sonucunu merak ettim ☺️
G
Gizem Ç.
13 Haziran 2026 10:48
8. Aya 1 hafta var 1 haftadır bizde öyleyiz beni bile emmiyor ağlıyor direniyor

Ceren
13 Haziran 2026 11:05
12. aydan merhaba hala uyumuyor fizyolojik bi sıkıntısı yoksa kabullenelim 🤦🏻♀️
G
Gizem Ç.
13 Haziran 2026 11:16
Molfix 4numaradan sonrasında kalite sıkıntısı var bebek islakligi cok hissettigi icin uyaniyor olabilir bir deneyin umarim faydasi olur denerseniz yazin sonucunu merak ettim ☺️
R
Rukiye ..
13 Haziran 2026 12:31
7 aylık 4 aydan beri aynıyım sabaha kadar kaç kere kalktığıni sayamıyorum artık bezdir dedik diş dedik beşiktir dedik yok diş de yok karnını tam doyursam bile 5 dk sonra geri kalkıyor bitmiş durumdayim
G
Gizem Ç.
13 Haziran 2026 13:06
7 aylık 4 aydan beri aynıyım sabaha kadar kaç kere kalktığıni sayamıyorum artık bezdir dedik diş dedik beşiktir dedik yok diş de yok karnını tam doyursam bile 5 dk sonra geri kalkıyor bitmiş durumdayim
Y
Yulia I.
Premium Üye
13 Haziran 2026 13:11
Merhaba büyük kızım şu an 16 yaşında 2 yaşına kadar uyumadı uyutmadı
Ve hala devam ediyor ama artık gündüzleri 😂
Bitmiyor
Allah yardımcımız olsun
Ve hala devam ediyor ama artık gündüzleri 😂
Bitmiyor
Allah yardımcımız olsun
Yükleniyor...