İnfluenza

1432 görüntüleme
K

Kübra Y.

13 Ocak 2026 19:06
Az önce Bildirim geldi ama okuyamadan malesef gitti. Uygulamaya girdim bulamadım. Bundan 1 veya 2 hafta önce influenza teşhis konuldu ve doktorumuzun gözetiminde 5 günlük bir ilaç tedavisi oldu. Ateşimiz 38 dereceden aşağı düşmedi. Pedifen ve fitil şeklinde ilerledik çok şükür o şekilde kendine geldi yavrum.
C

Cansu Ö.

13 Ocak 2026 19:13
Arkadaşlar bizde de burun akıyordu burun akıntısı geçmedi iki hafta olcak nerdeyse ama keyfi yerindeydi . Şimdi halsizlik de başladıve vücut sıcaklığı arttı 38 olmasa bile sıcak yani çocuk . Doktorumuz test vermeden Enfluvir başlattı. İnfluenza pozitif çıkan bebeklerin belirtileri nelerdi acaba ilaç ne zmaan etki eder ?
Berna Y.

Berna Y.

13 Ocak 2026 19:19
Kendi sayfasında hikaye olarak paylaşmış düzeltiyorum belirtileri not edin doktorunuza başvurun şeklinde bildirim
B

Beyza Ş. ..

13 Ocak 2026 19:22
@Berna Yalçin tam aksine normalde bekleyin evde gözetimde derim ama salgın çok fazla hemen doktora gidin demiş ama devamını okuyamadim
S

Sibel Y.

13 Ocak 2026 19:24
Tıklayınca gitti
B

Betül T.

13 Ocak 2026 20:28
Oğlum 2 hafta oldu test yapılmadan enfluvir ilaç verildi kullandık 5 gün bu gün yine ateşi var ama genel hali çok iyi nasıl bir hastalıktır anlamadım gitti
Merve B. .

Merve B. ..

13 Ocak 2026 20:30
Ben de okuyamadım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir