Ek Gıda Tarifleri

215 görüntüleme
E

Ege’nin A.

7 Ocak 2026 20:00
Bebeğim 6 ay 24 günlük ek gıda tariflerini nereden buluyorsunuz kitap mı alıyorsunuz yoksa instagramda takip ettiğiniz yerler var mı?
İ

İpek B. Z.

8 Ocak 2026 06:36
Evde ne yapiyorsam tuzunu atmadan önce oğluma ayırıyorum, eger yiyemeyecegi bir seyse ona taneli bir corba ya da et falan ne uydurabilirsem ondan yapıyorum. Sabah yumurta yemek istemez oldu bir haftadir (12 ayi bitmek üzere) ama hakli yani baydi çocuğu her sabah yumurta😅 Instagram annelerinin bazi tarifleri iyi ama bazısı gerçekten uygulamasi zor. Dibimden ayrilmayan ve hemen ağlamaya başlayan bebem paçama yapışmış halde kivranirken ben yapamam o tarifleri. Öyle bir dünyam yok. Uyurken yapsam amerikan mutfak ev, cocuk uyurken ses oluyor. Baska odaya yatirsam Alanya'da dogalgaz yok klimayla ısıtıyoruz evi, diger odalar soguk. Yok yani, ben ev icin o gun arada derede ne yemek yaparsam oğlum da ondan yiyor. Biraz salmakta fayda var bence, cocuk keçiboynuzu özlü pekin ördegi yataginda kinoa yemedi diye sağlıksız olmayacak. Yetti vallahi😅
E

Ege’nin A.

8 Ocak 2026 06:39
Ahahahaha keçiboynuzu özlü pekin ördeği yatağında kinoa tabirine bayıldım ahahahaa çok güldüm ya allahta seni güldürsün emi 😆 harbiden bazen bende diyorum bu ne yaaa sürekli farklı şeyler 🥲

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir