Hipp Mama Rengi Farklı
158 görüntüleme
B
Betül ..
7 Ocak 2026 19:59
Bebeğim 6. ayını doldurmak üzere. Artık sütüm yetmediği için mamaya başladık Hipp organik combiotic aldık ilk kutu gayet iyiydi bebiş de sevdi gaz kabızlık falan yapmadı ancak ikinci kutuda mama rengi beyaz değil sarıydı ancak koku, tat gibi şeyler aynı gibi geldi bana. İkinci kutuyu 4 gündür içiyor ve 3 gündür aşırı gaz, sürekli ıkınma ve karın ağrısı var gibi. Kabız değil kakasını yaptı ama aşırı ıkınıyor ve huzursuz ayrıca çok gazlı. Neden böyle oldu? Mama mı değiştirmeliyim?

Ayşe V. ..
7 Ocak 2026 20:09
Ek gıdaya başladıysaniz ondan kaynaklanıyor da olabilir
B
Betül ..
7 Ocak 2026 20:13
@Ayşe Vural başta ben de öyle düşündüm ama mamayı verdikten sonra böyle oluyor niye anlamadım

Ayşe V. ..
7 Ocak 2026 20:16
Serisi mı değişti acama ben sma kullaniyordum sorundan kaynaklı hipp e dönücektim tekrar mamadandir o zaman
B
Betül ..
7 Ocak 2026 20:25
Evet özellikle baktım iki kutunun üretim tarihleri arasında 2 ay fark var. Önceki mama beyazdı zaten bu ikinci kutu mama daha sarı. Araştırdım birçok kişi de benzer şeylerden şikayette bulunmuş. Şimdi yarın tekrar başka kutu Hipp mi alsam yoksa mama mı değiştirsem bilemedim. İlk kutu çok iyi gelmişti bebeğime kilo da aldırmıştı @Ayşe Vural

Ayşe V. ..
7 Ocak 2026 20:29
O da sarı çıkarsa boşuna para vermiş olacaksınız o da var eczaneden mi alsanız acaba ya da mevcut mamayı aldığınız yere götürüp sıkıntı var mı deseniz belki de bozuktur bir sorun vardır boşuna tekrar para vermemis olursunuz başka mama denersiniz bir de ilk kullandığınız 0-6 ikinci kullandığınız 6-12 mi ondan da olabilir
B
Betül ..
7 Ocak 2026 20:35
Evet o da sarı çıkarsa boşuna olacak gerçekten ama başka ne yapabilirim birden mama değiştirirsem bebeğim sevmeyebilir çünkü sma optiproyu sevmemişti hiç ve içmedi asla. İkisini de ebebekten almıştım bu sefer dediğiniz gibi sabah erkenden gidip eczaneden almayı düşünüyorum o yüzden aceleyle yazdım buraya almadan emin olayım acaba başka mama mı deneyeyim diye. Yok iki kutu da 1 numara 0-6 ay için olan
B
Betül ..
7 Ocak 2026 20:35
@Ayşe Vural

Ayşe V. ..
7 Ocak 2026 20:37
Golden goata da iyi diyolar da bazıları ona da kabız yaptı vs demiş Aptamil almayın da biz hastanelik olmuştuk. Keşke deneme boyları olsa

Ayşe V. ..
7 Ocak 2026 20:39
Ben de kararsız kaldım chat GBT ye sordum gaz sorunu için sma ya da hipp diyor
B
Betül ..
7 Ocak 2026 20:45
Aptamil düşünmüyorum zaten şeker oranı çok yüksek. Golden goat şu an hipp dışı tek seçenek gibi ama dediğiniz gibi kabız yaptı diyen çok ve kokusu çok ağırmış bebeğim içer mi bilmiyorum keçi sütlü mamalar ağır gelebiliyor bebişlere. Evet sma optipro birkaç kere zar zor içerebilmiştim ve hiç gaz yapmamıştı gerçekten ama asla içmiyor ve şu son olaydan sonra zaten alınmaz. Hipp niye böyle oldu ya acaba başka kullanan yok mu keşke yazsalar da bilsek son serilerin hepsi aynı mı diye @Ayşe Vural

Ayşe V. ..
7 Ocak 2026 20:49
O zaman sizinki golden goat içmez bence hassas bebekler ağır koktuğu için sevmiyormus evolvia duydum bir de yerli bir marka varmış baby goat galiba olmadı bir onları araştırın isterseniz
B
Betül ..
7 Ocak 2026 21:06
Evet sabaha kadar araştırıp birine karar vermem lazım daha bu mamayı veremem bebeğime. Sizin bebişe ağır gelmeyecekse golden goat alın bence hipp bu aralar sıkıntılı gibi çünkü @Ayşe Vural

Ayşe V. ..
7 Ocak 2026 21:08
@Betül hanım bulursanız bana da yazın ben de muallakta kaldım
B
Betül ..
7 Ocak 2026 21:13
Olur yazarım tabii bu arada sizin bebiş kaç aylık? @Ayşe Vural

Ayşe V. ..
8 Ocak 2026 05:39
8 aylık benimki
B
Betül ..
8 Ocak 2026 10:09
Golden goat almaya karar verdim diğerleri içime sinmedi şu an uyuyor bebişim uyandığında deneyeceğim bakalım @Ayşe Vural
B
Betül ..
8 Ocak 2026 10:10
Evolvia alacaktım eczacı depolarda kalmadığını bulmanın zor olacağını söyledi o yüzden vazgeçtim @Ayşe Vural

Ayşe V. ..
8 Ocak 2026 10:27
Ay hadi inşallah iyi gelir sever yorumunuzu bekliyorum kullandıktan sonra 🥰
B
Betül ..
8 Ocak 2026 10:29
İnşaAllah ya çok teşekkür ederim içtikten sonra haber edicem ☺️
B
Betül ..
8 Ocak 2026 17:18
2 kere içirdim ve gayet iyi geldi gibi benimki zaten gazlı bir bebek yani normal düzeyde gazı oldu biraz kustu ama normal seviyede. Hippde yaşadığımız gazdan ağlama, huzursuzluk ve ıkınma şu anlık yok bakalım inşaAllah iyi gider kabızlık da yapmaz kısaca ilk gözlemim gayet iyii ve tadını da sevdi yadırgamadan içti bebişim 🥰 @Ayşe Vural