📢 Acil: Sma Bebek Mamaları Hakkında Önemli Uyarı! ⚠️

389 görüntüleme
Ebru K. .

Ebru K. ..

7 Ocak 2026 07:26
edildiği bildirilmiştir. Bebeğinizin sağlığı için lütfen elinizdeki ürünlerin lot numaralarını (seri kodlarını) kontrol edin ve riskli listedeki ürünleri kesinlikle kullanmayın! 🛑👶
Ebru K. .

Ebru K. ..

7 Ocak 2026 11:44
Güvendiğiniz bir eczaneden alın devamlı alışveriş yaptığınız size çok yardımcı oluyorlar@Beyza Özçelik @Ayşe Vural
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

7 Ocak 2026 12:08
Bence aynı markayı en azından bir süre kullanmayın hastaneye yatışına kadar gidiyor paylaşılmayanlar da var aman dikkat edelim yazık bebeklere
Ebru K. .

Ebru K. ..

7 Ocak 2026 12:10
Çok kötü oldu ya gerçeten hani bebeklerimiz alıştı ve çoğu mamayı da kabul etmiyorlar 😔@Ayşe Vural
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

7 Ocak 2026 12:35
Evet malesef öyle ama mecbur değiştiricez artık güvenemem ben
Ebru K. .

Ebru K. ..

7 Ocak 2026 17:24
Peki kusma dışında hangi belirtiler oluyormuş @Ayşe Vural
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

7 Ocak 2026 17:43
Şiddetli ishal olmuş çocuk biraz da ateş sıvı kaybı nedeniyle yatıyor bir de karın ağrısı da yapıyormuş
Ebru K. .

Ebru K. ..

7 Ocak 2026 18:00
@Ayşe Vural peki siz hangi mamaya başlamayı düşünüyorsunuz ?💐
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

7 Ocak 2026 18:27
Çok kafanız karışık ise chat GBT den de destek alabilirsiniz mama kıyaslaması yapıyor gaz kabız yapmayan hipp olarak çıkıyor ben daha önce kullanmıştım hipp almayı düşünüyorum
G

Gamze A.

7 Ocak 2026 18:30
Ben doğumdan itibaren sma optipro ile başladım 2 ay kullandım çocuk kabızlık çekti kusmalar çok fazlaydı ve asla ardından emmiyodu sonra hipe geçtim hipp tede aşırı kusma yaşadık ki zaten içeriğinde palm yağı varmış hepsinin. Uzunn araştırmalar sonrası doktorun önerisiylede EVOLVİA mamaya geçtim.içeriği temiz palm yağı tarlandırıcı yok. Ayçiçek yağı kullanılmış keçi boynuzu balık yağı var içeriğinde. Bebeğimde ne kusma ne isal veya kabızlık hiçbir sorun olmadığı gibi kiloda aldırdı. Evolvia yı tavsiye ederim yalnız bu mamanın tek bir sıkıntısı var ürün temiz içerikli olduğu için yok aatıyor bulmak biraz zor bulunca stok yapmalısınız ben öyle yapıyorum
Ebru K. .

Ebru K. ..

7 Ocak 2026 18:32
Hipp benim kızım kustu ya malesef Evolvia humana 2 tane buldum hiç kullanmadım bunları kulanan varsa keşke yardımcı olsa@Ayşe Vural
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

7 Ocak 2026 18:34
Ay ben de ilk defa duyuyorum onlara girmeyin bence Ebru hanım ya
Ebru K. .

Ebru K. ..

7 Ocak 2026 18:36
Bende ilk defa duydum araştırıken gördüm
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

7 Ocak 2026 18:41
Çok kabız vs olmuyorsa golden goat deneseniz onu da çok övüyolar
Ebru K. .

Ebru K. ..

7 Ocak 2026 18:42
Teşekkür ederim 💐🎀🌸🤗@Ayşe Vural
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

7 Ocak 2026 18:47
Rica ederim 🦋💕❤️
Sude G. .

Sude G. ..

9 Ocak 2026 10:09
Bebelac gold kullanıyoruz kızıma doğduğundan beri gelişimi çok güzel. Gaz kabızlık kusma vs hiçbir şey yaşamadık. Doktoruda gelişimini çok beğeniyor. Özellikle mama değiştirelim mi dediğimizde hayır çok iyi gidiyor devam edin diyor. Öneri olsun☀️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir