Alerji Diyetisyeni Ecem Tuğba Özkan Eser’e Sor

743 görüntüleme
Ecem T. Ö. E.

Ecem T. Ö. E.

Allerji Diyetisyeni

4 Ocak 2026 19:08
Uzun yıllardır besin alerji alanında çalışan bir uzman olarak sorularınızı bekliyorum 🌸
Ecem T. Ö. E.

Ecem T. Ö. E.

Allerji Diyetisyeni

4 Ocak 2026 20:10
Online olarak Dünyanın her yerinden ulaşabilirsiniz. Alerji diyetisyeni instagram hesabımdan DM ile bilgi alabilirsiniz 🌸
E

Elif D. A. ..

4 Ocak 2026 20:47
Alerji testini 6. Aydan sonra yapalım dedi doktorumuz, bu süreçte bebeğimin bilemediğimiz tahmin edemediğimiz bı gıdaya alerjisi varsa, bu sağlığı için tehlike mıdır
H

Hanife G.

4 Ocak 2026 23:27
Merhaba hocam 15 aylık erkek bebeğim var 5. aydan sonra sürekli burun tıkanıklığı yaşıyoruz yazın olmamıştı ama tekrar oldu vede olduğu zaman 1 ay sürüyor rahat ne yapmam gerek
E

Eda

5 Ocak 2026 00:07
Bebeğim prematüre doğan şuan 8.5 aylık doğduğundan beri aşı sonrası olsun sünnet sonrası olsun calpol verdim fakat en son verdiğimde ilaç sonrasıolduğunu düşünüyorum farklı bir gıda tüketmedi vücudu kabardı ağız kenarı bacak gövde ilaç alerjisi olabilir mi daha önce verdiğimde olmamıştı niye en son olmuş olabilir
T

Tuğçe Ö. ..

5 Ocak 2026 08:13
Hocam merhaba bebegim 11 aylik yumurta beyazı4/8,domates4/5,kaju4/5 ve yer fistigina3/4 deri testi sonucu alerjisi çıktı ilerleyen zamanlarda aşılabilir mi
E

Ela A.

5 Ocak 2026 08:21
Merhaba hocam 3 aylık olacak nne sütü ile besleniyor kakası çok sıvı su gıbı sut urunlerını kestim probıyotık kullanıyorduk bebege onu da kestim iki hafta oldu ama düzelmedı
Ilgım G.

Ilgım G.

5 Ocak 2026 11:06
Hocam merhaba bebeğim 5 aylık oldu doğduğundan kısa bir süre sonra tüm yüzü bir iki günde geçen küçük akneler oldu, yenidoğan aknesi dediler ancak 2.5 aydır geçmeyen inatçı daha kırmızı 2-3 tane sivilce var. Kontrole gittiğimizde thiocilline kremi sürmemizi söyle sabah akşam 2. Gündeyiz umarım toparlar ama benim beslenmemle ilgili olabilir mi? Sadece anne sütü ile besleniyor, ben günde kesin 2 yumurta tüketiyorum mümkünse bir kase yoğurt onun dışında alerjen olan sabit tükettiğim bir ürün yok acaba beslenmemde eliminasyona gitmeli miyim? Çok teşekkür ederim
Ş

Şerife Y.

5 Ocak 2026 13:59
Hocam merhaba bebeğim beş aylık yüzünde ve bütün vücudunda başa çıkamadığımız egzama mevcut alerjitestleri negatif çıktı bir haftalık süt diyetı yaptım susam diyeti yaptım geçmedi yüzüne kortizonlu kremlerden sürmezsem başa çıkılmayacak kızarık ve döküntüler olusuyor nasıl bir yol izlemem gerekir
E

Elif S.

5 Ocak 2026 18:10
Merhabalar. Reflüsü olduğu için çocuk gastroya goturdum. İnek sutu alerjisi dedi doktor. Yaklasik 2 aydir diyet yapiyorum.Kabizliginda duzelme oldu.3 4 gunde 1 yapiyo lakin reflusu hala gecmedi.Ar mamayi kendi sutumle karistirip besliyorum.Meme reddide yasadigimiz icin sagarak besleme yapiyorum.Reflu yuzunden meme reddini de aşamıyoruz.inek sutu alerjisi olmama ihtimali var mi ? Bunu nasil kesin olarak anlayabiliriz?
G

Gülsüm U.

5 Ocak 2026 22:58
Merhabalar bebeğim 5 ay 8 günlükte yüzünde hep kızarıklık ve kutuluk var alerji doktoru bunun süt ürünleri ve yumurtadan kaynaklı olabileceğini söyledi. Kan tahlili yaptık temiz çıktı. Deri testi yaptık o da temiz çıktı doktor bazen testlerin yanılabileceğini testlerde çıkmayabileceğini söyledi ve bebeğim anne sütü aldığı için doktor benim süt ve yumurta diyetine girmemi istedi. Deri testinde çıkmaması mümkün mü alerjinin. Veya ek gıdaya geçtiğimizde yedirerek kesin neye alerjisi olduğunu öğrenebilir miyiz. Süreç nasıl ilerler.
T

Tuğçe Ç.

6 Ocak 2026 10:02
Merhaba ecem hanım bebeğimin çoklu besin alerjisi var. 4 aylık oldu bebeğim. Demir damlasını eczacıya alerjisi olduğunu söylemeden almıştım. Sidefer markası kullanabilir miyiz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir