Lütfen Cevap Dönme
301 görüntüleme
L
Lale
25 Aralık 2025 07:49
Merhaba bebeğim yedinci ayına girmek üzere sağına soluna dönüyor yüz üstündeyken sırt üstüne de dönüyor  fakat sırt üstündeyken yüz üstüne sadece birkaç defa döndü bayadır da yapmıyor çok endişeliyim ne yapmam gerekiyor
İ
İpek K. ..
25 Aralık 2025 11:38
Çok kulak asmayın etrafa herkes her şeyi söylüyor benim bebeğimde ayakta durmak istemiyor mesela 8 aylık olmasına rağmen. Ama 9 aylık yürüyen de var. Ufaktan bir üzülüyorum ama çok da kafama takmamaya çalışıyorum zamanı gelince her şey oluyor. Yüz üstünden sırt üstüne dönmüyor diye ben de çok kafama takmıştım ama dediğim gibi yatakta yatarken dönmediği girmediği şekil yok ama yerdeyken korkuyor.

Aysel K.
25 Aralık 2025 11:40
Bence bütün bebekler istediği zaman vakti geldiği zaman yapacaktır ilgisini çekmediğinde yapmıyorlar işleri göruluyorsa ne zaman işleri görulmuyor ve fazlası gerekiyor o zaman daha çok yapacaklardır
L
Lale
25 Aralık 2025 11:41
Sizde takmayın ipek hanım bu zamana kadar olduysa Allahın izniyle ayakta da durur yürür de bebişiniz 🙏
L
Lale
25 Aralık 2025 11:43
@Aysel Kahya ikinci ayında takip etmiyordu endişelendim doktora götürdüm doktora götürdüğüm hafta takip etmeye başladı. Bir de benim bebeğimin yoğun bakım geçmişi var o yüzden de çok endişeleniyorum. Ama sizin de dediğiniz gibi bizimki sanki biraz tembel işine gelirse yapar gibi. O kadar eğitici oyuncaklar aldım sadece bir tane bebeğini o kadar ilgi duyuyor onu görünce kahkaha atıyo diğerleriyle de oynuyor evet ama o bebek ayrı bir şey onun için

Aysel K.
25 Aralık 2025 11:54
Endişenizi anlıyorum benim bebeğim de 3 ay hastanede yattı çok şükür şuan sadece ayakta dururken yurumuyor bir o kaldı inşAllah kendisi şuan 17 aylık ama düzeltilmiş 14 aylık yani belirli aylara gelince hepsi takır takır oluyor bebişinize güvenin benim yeğenimde tembeldi o mesela hiç emeklemedi inanıyorum ki bebişinizde hepsini yapacaktır
L
Lale
25 Aralık 2025 11:57
inşallah tüm bebekler hep iyi olur. Destekleriniz için teşekkür ederim 🙏
S
Sinem S.
28 Aralık 2025 15:52
Benim bebeğim 10 aya kadar tek tarafa yarım döndü 10. Ayda hepsini birden yaptı biraz zamana bırakmak lazım sanırım