Gaz

227 görüntüleme
G

Gülseren Ç.

3 Eylül 2025 20:41
Arkadaşlar bebeğim iki aylık aşırı şekilde gaz sancılarımız var. Ikınmaktan sürekli kakasını yapıyor bu seferde pişik oluyor. Pişiklerde normal pişik olmuyor ileri derecede yaraya dönen pislikler oluyor. Bu gazın bir çözümü var mıdır ? Ben masajlarını da yapıyorum ama pek etkili olamıyor sanırım.
Yeter O. .

Yeter O. ..

4 Eylül 2025 03:51
Diyet yapmamı süt ürünlerini bırakmamı. Onları yaptım zaten devlet destekli mama verdiler içinde inek sütü olmayan onu kullanıyorum bide baya iyi geldi ağlamalar bitti gazı baya düzene girdi çok şükür doktorumuz kakadan test yaptırdı öyle anladık alerjisi olduğunu sizde bi test yaptırın bide her yemeğe kimyon kat dedi hem yemeklere kimyon katıyordum hemde içiyordum sütüm kesildi bide bebeğim red yapınca mama içiyor şuan çok iyi geldi mama inek sütü yok içinde kilo alımıda gayet iyi bi test yaptırın çünkü kızım hep ağlıyordu meğerse alerjisi varmış
G

Gülseren Ç.

4 Eylül 2025 04:45
Teşekkür ederim bilgilendirme için bende isticem alerji testini. İnşallah bizimde süreç hızlı ve etkili sonuçlanır.
Yeter O. .

Yeter O. ..

4 Eylül 2025 08:30
İnşallah düzelir hemen

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir