Aşı Sonrası Duş

258 görüntüleme
T

Tuba K.

8 Ağustos 2025 15:53
Dun ıkıncı ay asılarımızı ve rota olduk .. aşı sonrası dus uc gun yok dedıler bugun tekrar teyt ettım bebegım sarhos gbı 37.5 ama halsız calpolde dusurmuyo uygun mg da verdgım halde 😞
T

Tuba K.

8 Ağustos 2025 20:59
Tahmınen agustos sonu bu baslıgı kaybetmezsem yazarım kesın 🫠
E

Esma U.

8 Ağustos 2025 21:58
Tamam teşekkür ederim 🙏 Profilinize girince çikiyor. Bizde 21 inden sonra gıdıcez aşı için 😑 korkulu rüyam oldular
T

Tuba K.

10 Ağustos 2025 06:58
Rica ederim persembe asi olduk bugun pazar hala ates var 😞 keske hepsini ayni gun yapamasalar
E

Esma U.

10 Ağustos 2025 21:41
Kaç ateşi? Neden uzun sürdü ki
Ayşenur E. .

Ayşenur E. ..

10 Ağustos 2025 22:04
Rota aşısı 3.ay da yapılması daha uygun Çünkü 2. Ay da yapılan aşılar ağır ve bir tane de değil hem koldan hem bacaktan yapılan aşılar var 2. Ay da :( zaten bebeğin bedeni bünyesi ne ki rotayı da 2. Aya sıkıştırmaya ne gerek vardı. Sizi tenzih ediyorum ama Bazı dr anlamıyorum cidden. Sonra bebek ateşlenir uğraş dur duş zaten yasak 3 gün boyunca şifa versin Rabbim bebişe tez vakitte :(
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

10 Ağustos 2025 22:16
Ateş düşürmek için paranox s fitilden yararlanabilirsiniz ama bebeğinizin yazdığınız kadarıyla yüksek bir ateşi yok. Aşıdan dolayı sersemlik diye tabir ettiğimiz hırpalanmış gibi bir görüntü çok normal sıvı alımının yeterli olması adına mama veya anne sütü ile takviyeye devam havalarda sıcak olduğu için ortam ısısını düşürürseniz maksimum 3 günde eski duruma dönersiniz merak etmeyin gayet normal
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

10 Ağustos 2025 22:17
Ayrıca rota ve menenjitleri 3. Ayda başlıyoruz. 2. Ayda halihazırda bir sürü aşı yapılıyor yaptırmamış olanlar 3. Ayı beklesin lütfen. Siz de yaptırmışsınız artık sadece süreç biraz ağır geçecek yavrunuz için ama sorun olmaz.
G

Gigi

13 Ağustos 2025 15:20
Calpol kaç saatte bir vermeye devam ediyorsunuz?
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

14 Ağustos 2025 20:39
Ateş düşmezse 4 saatte 1 verebilirsiniz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir