Memede Uyutmak İstiyorum

306 görüntüleme
E

Ezgi E.

15 Temmuz 2025 17:03
Evet yanlış duymadınız 😄 memede uyutmak istiyorum. Ama emzirip gazını çıkarınca uykusu kaçıyor. Ayrıca gerilip kendini uyandırıyor. Moro refleksiydi dimi.. Nasıl olacak? 2 aylık bebeğim
Selen B.

Selen B.

16 Temmuz 2025 11:14
Ezgi 71 günlük bende memede uyutuyorum çoğunlukla gazını çıkartmaya çalışıyorum o kadar uzun sürüyor ki omzumda uyuyo dalıyor çıkmayıncada mecbur yatırıyorum yoksa 2 saat öyle kalcaz gece çok zor oluyor. Gündüz de emzirdikten sonra dalamazsa uyku arkadaşı emzikle destekliyorum kendi kendine uykuya geçtiği oluyor. Geceleri kaka yapmıyor haftada 1 gündüzleri yapıyo sadece çiş olduğu içinde değişim yapmıyorum.
E

Ezgi E.

16 Temmuz 2025 12:28
Uyku arkadaşına nasıl alıştırdınız acaba? Benimki emzik tutmadı. Emzirip çoğu kez gazını çıkarmadan beşiğinde koyuyorum, beyaz gürültü ve sallama ile uyutuyorum. Ama memede çok uzun kalıyor, gece uykusuna geçerken özellikle 1,5-2 saat sürüyor
Selen B.

Selen B.

16 Temmuz 2025 12:40
Yüzüne değdirerek sarıltarak alıştırdım başında bekledim bırakmaması için bazrn biraz kucağıma aldım pış pış diyerek dalmasına yardımcı oldum hep temas ettirmeye çalıştım uyku arkadaşını ama temas da sevdiği için sanırım. Beyaz gürültüye bende alıştırsam keşke sürekli çıt çıksa kıpırdıyo yada uyanıyo evde ruh gibiyiz. Sallama hiç yapmadım yenidoğan dönemi hariç alışmasın diye. Kendimce bişeyler yapmaya çalıştım 9 da ışık kapanır kırmızı ışıkta emerek uyur gece 2 veya 3 kalkar . Emme süremiz kısa yarım saat oda tam aktif değil malesef tek meme 5 veya 10 dk. Normal sanırım bunlarda. Sürekli bişeyleri değişiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir