Böbrek Genislemesi
414 görüntüleme
E
Elif D.
15 Temmuz 2025 07:21
Üç aylık bebegim var hamileyken böbrek genişlemesi vardi geçti demişti doktor ama baktirdigimizda geçmemiş 6mm büyüme var dedi yaşayan varmı böyle bı durumu
E
Elif D.
11 Eylül 2025 18:32
Çok olunca büyüme aşırı olunca ameliyat oluyor bildiğim kadarıyla inşallah öyle birşey olmaz
B
Buket Ö.
15 Eylül 2025 07:21
Bize de reflü dendi ama derecesi için sondalı film istediler süreç nasıl zor bi işlem mi yaptıran yardımcı olabilir mi
E
Elif B.
15 Eylül 2025 10:25
Zor bir işlem değil sonda takılıyor ve serum gibi o sondadan sıvı veriliyor sıvının gidişatı izleniyor bebeğin bacaklarını sarıyorlar sizde yanınızda oluyosunuz korkmaması için acılı bir işlem değil
B
Buket Ö.
15 Eylül 2025 14:35
Çok teşekkür ederim ne kadar sürüyor acaba

Çağla
15 Eylül 2025 17:44
Bızımde bu perşembe randevu bekliyoruz bakalım,Allah dermansız dert vermesin inşallah
E
Emine
15 Eylül 2025 18:05
Bebeğim 5 buçuk aylık bizdede böbrek genişlemesi var detaylıda çıktı doğumdan hemen sonra kontrollere başladık sürekli bi yüksek bi düşük çıkıyor genişlik sintigrafi çekildi up darlık olduğu için böbrek sıvıyı geç süzüyor ve bu yüzden bi geniş bi az geniş çıkıyor ameliyat dediler bize ama şu an çok küçük kontrol edilerek büyümesini bekliyoruz bebişin kendiliğinden geçmesi için dua ediyoruz
E
Elif D.
24 Eylül 2025 09:07
Böbrek genişlemesi yaşayan anneler çiş durumlarınasil peki sizin
B
Buket Ö.
28 Eylül 2025 08:04
Biz sünnet ettirdik daha da genişledi anlamadık. Dün sondalı filmi çektirdik reflü de çıkmadı. Ama çişini kesik kesik yapıyor hep öyleydi neden anlamadık. Yarın nefroloji doktoruna sonuçları atacağız bakalım ne olacak çünkü darlıktan şüphelenmiyorlar. Hiç enfeksiyonda geçirmedi 6 aylık şuan
E
Elif D.
28 Eylül 2025 11:47
@Buket Özay bizde yaptırdık bir ay oldu 6mm genişleme umarım artmaz
E
Elif D.
28 Eylül 2025 11:48
Sizin kaç mm genişleme şükür bizde yaşamadık enfeksiyon gizli enfeksiyon oluyormus ondan yoksa geçirmedi şükür ins toparlarlar kesik kesik yaptığınınasil anladiniz
B
Buket Ö.
28 Eylül 2025 19:03
Banyo da denk geldim baktım kesik kesik yağıyor duruyor sonra bir daha yapıyor. Zaten anne karnında genişleme vardı doğdu küçüldü ama tekrar büyüdü. Şuan sağ 14mm sol 6 mm. 7-8di hep 4. Aydan beri genişliyor. Her ay idrar kültürü veriyoruz temiz çıkıyor. Reflü de çıkmadı neden böyle oluyor anlamadık
E
Elif D.
28 Eylül 2025 19:08
@Buket Özay anladım ameliyat falan dediler mi size bizimde anne karnındavardi geçti dedi doktor tekrar içime kurt düştü baktırdım varmış solda

Çağla
28 Eylül 2025 19:22
Sizin az Elif hanım küçülür yani sıkıntı olmaz.bızınkı baya geniş sıntıgrafıyi bekliyoruzbakalım

Çağla
28 Eylül 2025 19:22
Sizin az Elif hanım küçülür yani sıkıntı olmaz.bızınkı baya geniş sıntıgrafıyi bekliyoruzbakalım