Aynı Saatte Uyanıyor Lütfen Yardım Edin

465 görüntüleme
E

Esra İ.

10 Temmuz 2025 23:47
Lütfen yardım edin bebeğim üç aylık 8-9 gibi gece uykusuna yatıyor nerdeyse 1 aydır her gün gece 1-2 gibi uyanıyor. Kıvranıp duruyor. Sebebini anlamıyorum. Tükendim artık
E

Esra İ.

18 Temmuz 2025 01:37
Herkese merhaba. Osman hocadan online danışmanlık aldım. Hoca her gece bu şekilde aynı saatte başlayan kıvranmanın bu ayda gazdan ziyade diş sancısı olacağını söyledi. Bebeğim 2 aylıkken bu şekilde her gece 1-2 gibi kıvranmaya başlıyor. Hoca bazı bebeklerin 2. Aydan itibaren diş çıkarma belirtileri göstermeye başladığını söyledi. Bilginize
Ayşegül A.

Ayşegül A.

18 Temmuz 2025 10:35
Esra hanım bilgi için teşekkür ederiz😊 bazen benim de aklıma geliyor ama diyorum 2 ay çok erken değil mi diye.ihtimal vermiyorum artk çnkü bi kaç gündür uyku takibi yapıyorum.az çok öğrendim.akşam kaçta uyursa uyusun kendi belli bi saate uyanıyor ağlayıp da.acıkıyor yani.emziriyorum hemen uykuya devam ediyor.emzirip uyutmaya çalışıyorum oysa.dün mesela 8 bçukta uyudu akşam.gece 12 buçukta uyandı acıktığı için.12 den sonra her gün uyandığı saat belli.illa saat 3-3 buçuk ve sabah 5-6 gbi uyanıyor.2-3 saate acıkıp uyanıyor.gündüz nasılsa gece de aynısı olmaya başladı.gündüz sadece net 2 saatte acıkıyor hala.gece 3 saati buluyor.ben uyandırmıyorum artık kendi uyanıyor alarm gbi şaşmıyor o saatler.diş yada gaz olsa emip hemen uyumaz sanırım.gece beslenmesi zaten illa olucak daha 2 aylık zamanla acıkmayıp uyuma süresi uzuyormuş sanırım.
Ayşegül A.

Ayşegül A.

18 Temmuz 2025 10:42
Takipleşme olayı gelmiş uygulamaya kızlar.takipleşelim bilgi paylaşımı çok iyi oluyor.osman hoca çok güzel bir uygulama yapmış sağolsun vallahi
E

Esra İ.

20 Temmuz 2025 01:57
Ben acıkma olayını düşündüm doyuruyordum ancak yine de aynı kıvranma oluyor benim bebeğimde :( sizi takip ettim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir