Göğüs Ucu Yarası

175 görüntüleme
Ü

Ümran B.

2 Temmuz 2025 14:43
Sağ göğsüm 2 haftada bir yara oluyor. Bugün yine yara olmuş ve kanamış gece emzirirken farketmemişim bebek kanlı süt emmiş,bebeğin kanlı süt içmesinin bir zararı olur mu?
Krem kullanıyorum ama hemen geçmiyor,sağsam bu seferde göğsüm daha çok yara oluyor ne yapmalıyım?
E

Esra ..

2 Temmuz 2025 15:25
silikon uç kullanmayı denediniz mi bana iyi geldi
Ü

Ümran B.

2 Temmuz 2025 15:38
Silikon uç kullanıyorum ama bebek rahat ememiyor🥹
T

Tuğba Y.

2 Temmuz 2025 16:02
İlk zamanlarda bende de çok yara olmuştu, kadın doğum doktorum fito ve madecassol verdi bunları karıştır sür hızlı geçsin dedi tani her emzirmede temizlememi hatırlatmadan bırakmadı. Bana çok iyi geldi bir iki sürüşte hemen geçti diyebilirim. Ara ara devam ettim yaram oldukça benim göğüs ucumda yoktu hem epey zor oluyordu iyi geldi. Tavsiye edebilirim ama tekrar doktorunuza danışın isterseniz
Ü

Ümran B.

2 Temmuz 2025 16:04
Benim bebeğim 3 aylık şu son 1 aydır göğsüm çok yara olmaya başladı,özellikle damağıyla göğsümü çekiştiriyor🤦‍♀️ garmastan pomat kullanıyorum ilk başta geçirdi şimdi çok bi etkisi yok gibi ama doktorumada bi danışırım teşekkür ederimm🌸
Z

Zeynep K.

2 Temmuz 2025 16:25
ben de ayni problemi yaşadım, kullanmadigim krem kalmadi ama son çare olarak tahinin üzerinde biriken susam yagini sürdüm gogsume her emzirmeden sonra. zaten vücut hemen yagi emiyor. Ben çok faydasini gördüm
Ü

Ümran B.

2 Temmuz 2025 16:35
Tahin yağını deneyeyim hemde organik, teşekkür edeeim
Ü

Ümran A.

2 Temmuz 2025 16:37
Benim ilk zamanlar çok yara oluyordu LANSINOH krem kullandım anında etkisini gösterdi yaram geçti
Ü

Ümran B.

2 Temmuz 2025 16:38
Onuda denedim bende maalesef işe yaramadı
Y

Yasemin İ. K.

2 Temmuz 2025 16:55
Sürekli gümüş kapakla durmayı deneyin, meme ucunuz sütyen göğüs pedi ile temas etmesin. Bende çok işe yaramıştı
Y

Yasemin İ. K.

2 Temmuz 2025 16:56
Hele bir de o gümüş kapakları buz gibi su ile yıkayıp meme ucuma koyunca acayip rahatlatıyordu.
Ü

Ümran B.

2 Temmuz 2025 17:04
Onuda deneyeyimm
S

Sibel Ç.

2 Temmuz 2025 17:22
İncia’nın kremi benim yaralarımı iyileştirdi, deneyebilirsiniz.
H

Hilal N. K.

2 Temmuz 2025 17:27
Göğüs pedi kullanıyorsan o yarayı hep taze tutuyor. Silikon göğüs kalkanı kullandım ben. Lansinoh ya da ne kullanıyosan onu sürüo delikli olan kaptan kullan. Hava aldığı için iyileşmesi kolaylaşıyor. Ama delikli olduğu için eğildiğinde vs süt dökülebiliyor her yere ve göğsünden kayabiliyor :) dışarı çıktığında rahat kullanamayabilirsin :)
A

Alev D.

2 Temmuz 2025 17:50
İlk zamanlar benim de hep yara oluyordu garmastan pomadla biraz toparladıktan sonra kantaron yağı sürüp delikli göğüs kalkanı kullandım hem temas etmediği hem de hava aldığı için iyileşmesi hızlandı her emzirme öncesi yıkayıp kurulayıp emzirdikten sonra da yıkayıp kurutup öyle sürüyordum inşallah hemen iyileşir rahatlarsınız 🙏
D

Dicle B.

2 Temmuz 2025 17:53
Her emzirmeden sonra meme ucunuzu sadece su ile yıkayın (sabun kullanmayın). Kurularken havlu peçete ile pat pat. Bana artık lansinoh fayda etmemeye başladığı için ve kabuk tuttuğu için madecassol krem kullandım (emzirmeden önce yıkanması gerekir) işe yaradı
Ü

Ümran B.

2 Temmuz 2025 18:09
Göğüs pedi kullanmıyorum,göğüs kalkanınıda ilk başlarda kullanıyordum şimdi hava alsın diye kapatmıyorum,ama bu önerdiklerinizi tekrardan deneyeceğimm. Çok teşekkür ederim hepinizedeee🌸🌸🌸
T

Türkan D.

2 Temmuz 2025 18:11
Bebeğin emmediği zaman gümüş kapak kullan derim üzerine de ya kantaron yağı yada aloevera emeceği zaman bir güzel yıka ama kokulu şeylerle değil çatlayıp kınayıp sızladigini bilirim.
T

Türkan D.

2 Temmuz 2025 18:12
Gümüş kapak göğsün ucunu sıcak tutuyor ve süt birazcık orda birikiyor içinde sütünle de iyileşir
İ

İnci A.

2 Temmuz 2025 18:38
Madecasol sürüp kalkanla kapatırsan hemen iyileşir yalnız her emzirmede karbonatlı suyla iyice temizlemelisin iyileştikten sonra buğday ruşeym yağı sürersen hem bakım yapıyor hem de süt arttırıcı özelliği var benim benim 1 ay boyunca geçmeyen yatam öyle geçti göğüs pesi yarayı sürekli tazeliyor malesef
Ü

Ümran B.

2 Temmuz 2025 18:51
Tamamdırr hepinize çok teşekkür ediyorummm

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir