Uyku Sıkıntısı
256 görüntüleme
M
Melisa
24 Haziran 2025 19:57
İyi akşamlar ‘ kızım 1 buçuk aylık. Gündüz ve gece uykusu çok güzel maşallah ama bir saat var ki o saatte asla uyluya geçiremiyorum. Neredeyse 1 aydır böyle saat akşam 6-6 buçuk da bir uyanıyor saaat 11 e kadar asla uyumuyor gece uykusuna asla geçiremiyorum başına gelen var mı (banyo denedim karanlık denedim loş ışık denedim hava aldırıp uyutma falan filan her yolu denedim ayalta da salladım) en son pes edip uyuyor
M
Melisa
28 Haziran 2025 06:20
Benim oğlum da 7 aya kadar emdi sonrasında ne mama ne anne sütü aldı ek gıda ana gıda yerine geçti ne kadar benzer durumlardayuz 😔😔 çok haklısınız anne olarak kendimizi suçluyoruz kızımı emzirirken bile oğlumla konuşuyorum sürekli onunla iletişim kuruyorum
Ç
Çilem E.
28 Haziran 2025 06:34
Son gündüz uykusunu 6 ya kadar bitirin bizimde 11 e kadar uyumazdı şimdi 8 9 gibi uyuyor 6 aylık olduk diş ağrılarınız var sürekli uyanıyor
M
Melisa
28 Haziran 2025 06:45
Canım benim her yolu denedim olmuyor 5 dahi bitse mümkünü olmuyor o gün iyi uyumasa dahi uyumuyor maalesef. Her yolu denedim uyku alışkanlığı kazandıran eğitmenle de görüştüm dediğini yaptım yoook 😂😂😂
Y
Yasemin İ. K.
28 Haziran 2025 09:09
Bütün bunlar geçecek, her şey düzene girecek. Buraya gelince yalnız olmadığımı anlıyorum ve bu durum bana güç veriyor ♥️ Hepimize sabırlar, evlatlarımıza sağlıklı sıhhatli uzun ömür diliyorum Allah’tan 🙏