Baybay Night Damla

394 görüntüleme
C

Cansu Ş.

18 Haziran 2025 10:18
Arkadaşlar bebeğim 4 aylık ara ara bu damlayı vermeyi düşünüyorum kullanan var mı fikirleriniz neler?
M

Mediha S. Ç. ..

18 Haziran 2025 10:21
Ben 6 aylıktan 1 yaşa kadar kullandım gece 20 damla şeklinde sonra kestim. Benim bebeğim de pek işe yaramadı verdiğimde uykuya dalmasini kolaylaştırdı o kadar. Akşam 8de veriyordum 10a kadar falan kesintisiz uyuyordu sonra yine saat başı 2 saatte bir uyanmaya devam ediyordu. Çok işe yaramadı zaten büyüdükçe uyku süreleri uzamaya basliyor. sizin bebeğiniz daha küçük zaten dişten gazdan anne kokusu almak için uyanıyor olabilir
C

Cansu Ş.

18 Haziran 2025 10:23
Teşekkür ederim Mediha hanım bazen çok zorlanıyorum
E

Elif Y.

18 Haziran 2025 10:51
Asla önerilmiyor osman gönülal da önermiyor hiç bnde faydası olduğunu düşünmüyorum ama işte anneyiz ve çaresizlik her yola itiyor
C

Cansu Ş.

18 Haziran 2025 10:54
bazıları çok faydalı olduğunu söylemiş bilemedim sizin fikirlerinizi alayım dedim
M

Merve D. B.

18 Haziran 2025 21:05
Yatırdıktan sonraki ilk döngüde uyanmasını engelliyor. Yani normalde her döngüde uyanan bebeğiniz varsa yani her yarım saatte bir, damlayı verirseniz ilk 2 saatteki döngülerde uyanmıyor. Onun dışında faydası yok malesef
C

Cansu Ş.

18 Haziran 2025 21:14
merve hanım kaç damla ve kaç aylık kullanıyorsunuz
N

Nazlıcan A. ..

18 Haziran 2025 21:26
Benim bebeğim şuan 5 buçuk aylık ve ne gaz damlası ne de uyku damlası hiç birini kullanmadım çünkü önerilmiyor ve faydası da yok ztn faydası olmadığı için önerilmiyor boş yere bebeklere veriliyor gaz için her emzirme sonrası rutin gaz çıkarma ve akşam uykusuna yatmadan önce tüm vücut gaz masajı yaparak rahatlatirdim uyku damlasına gelince de uyku rutini benim bebeğimin çok iyi bunun için zorluk yasamadim
C

Cansu Ş.

18 Haziran 2025 21:41
maşallah diyeyim nazlı hanım herkes öyle şanslı olamıyor keşke bizim de öyle olsa
S

Sultan K. B.

18 Haziran 2025 21:58
Benim bebeğim şuan 8 aylık ve doğduğundan beri uykuya dalma problemi yaşıyoruz sık sık uyanmalar vs benim de aklımdan geçti tabiki her anne gibi fakat iyice araştırdığım zaman, chatgbt ye bile sordum her ne kadar bitkisel olarak satılsa da içeriğinde kimyasal bileşenler olduğunu ve asla kullanılmaması gerektiğini gördüm sık sık bunaldığımız zamanlar oluyor anneler ama emin olum bunların hepsi gelip geçici önemli olan bebeğimizin sağlığı
C

Cansu Ş.

18 Haziran 2025 21:59
haklısınız düzenli kullanmam ama atak dönemlerinde arada kurtarıcı olabilir gibi düşünmüştüm bir anlık gaflet işte uykusuzluk yorgunluk insana her şeyi düşündürüyor
C

Cansu Ş.

18 Haziran 2025 21:59
bebeğim ayrıca uykusunu hiç alamadığı için aşırı mutsuz oluyor üzülüyorum
S

Seray Z.

18 Haziran 2025 22:27
Bebeği 4 aylıkken denedim şuan 9 aylık. 5 damla vermeme rağmen alerji oldu herkes çok şaşırdı doktorumuz dahil. Bitkisel ürün olduğu yazıyor ama bizde maalesef işe yaramadı
C

Cansu Ş.

19 Haziran 2025 00:12
alerjiyi nasıl anladınız
Y

Yasemin H.

19 Haziran 2025 00:44
Şikayet var daki yorumları okuyun ben kullandım ve hayatımın en berbat bir haftasını yaşadım en sonunda şikayet vara bakmak aklıma geldi ve sebebini öyle anlayabildim kullanmayın der susarım
N

Nazlıcan A. ..

19 Haziran 2025 03:38
Tabi uyumayan bebek çok zor ve özellikle uykusu var ve uykuya geçmekte zorluk yaşayan bir bebek çok daha da zor çünkü uykusu var ve uykuya geçmiyor uykuya geçemediği için daha huzursuz oluyor bebek huzursuz olunca tabi ki annede huzursuz oluyor neden uyumuyor uyuyamıyor diye bu sefer de bebek anneden hissedip daha da fazla huzursuz oluyor çok karmaşık bir döngü bu rabbim hepimizin işini kolaylaştırsın ve gerçekten uykusu olup uykuya geçemeyen bebek huzursuz olur huzursuz olduğu için da asla uykuya geçemez sorna bu döngünün içinde kayboluyoruz bebek uykusuz demek anne de uykusuz demektir
C

Cansu Ş.

19 Haziran 2025 03:44
yasemin hanım teşekkür ederim bakacağım
C

Cansu Ş.

19 Haziran 2025 03:45
haklısınız nazlı hanım gerçekten çok zor yarım saat uyusun diye bir saate yakın pışpış derken yoruluyor insan çözüm değil de bebeğimizin işini kolaylaştırmak için yol arıyoruz masaj duş ninni beyaz gürültü vs hepsini denedim bazı bebeklerde olmayınca olmuyor ve öyle gördüğüm için de ayrı üzülüyorum
N

Nazlıcan A. ..

19 Haziran 2025 04:05
Evet bazen oldurmak çok zor bir anne olarak en iyi sizi anlayabilecek kişilerden birisiyim dediğim gibi çok karmaşık bir döngü bu ama ben sadece şunu söyleyebilirim ki bebekler gerçekten rutine çok çabuk alışıp ayak uyduruyorlar bunun için bir rutin oluşturmanizi tavsiye ederim ben gerçekten sadece ilk 1 ay sıkıntı yaşadım sornasinda rutine kendisi de uyum sağladı bebeğim ilk önce akşam en geç saat 7 de odasına götürdüm besle gaz çıkar bez temizle derken ztn saat 8 oluyor ve ışıklari kapatıp gece lambası yani mavi loş ışıkta sessiz bir ortamda kucağıma alıp hafif hafif fisildayarak piş piş diyerek salladım kucağımda ilk başlarda uyuma saati saat 10'u buluyordu ve 1 ay sonunda kendisi saat 8 gibi uyumak istedi ağladı saat 8 geldiği anda sorna bu saat 7 ye düştü şuan çok şükür hala ne olursa olsun ben çocuğumun rutinini bozmadım dışarı da da olsam evde de misafirliktede hiç fark etmez saat 7 gördüğüm anda yatıriyorum ve akşam 7 den sabah 6 ya kadar uyuyor tabi ki ara ara uyanıyor beslenip geri yatıyor en yakın zamanda dizinde rahata kavuşmanız dualarıyla Kendinize ve bebeğinize güzel bakın 🫰🏻
M

Merve N. Ö. ..

19 Haziran 2025 04:21
Bebekler için anason çayı var sanırım o daha doğal olur. Emziriyorsanız sizde içebilirsiniz anason ya da papatya çayı. Ben papatya çayı içtiğimde çok faydasını görüyorum
Z

Zehra O.

19 Haziran 2025 05:46
Doktorlar önermiyor bu tarz damlaları pek de bir işe yaramıyor sizde onun yerine uyku öncesi banyo masaj ve hafif rahatlatıcı bir müzikle uykuya geçişinizi daha rahat sağlayabilirsiniz. Bitki çaylarını da aynı şekilde direk vermek yerine siz tüketirseniz bebeğinize de geçer.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir