Kafa Şekil Bozukluğu Kask Tedavisi
298 görüntüleme
İ
İlknur B. ..
11 Haziran 2025 23:25
Üç aylık oğlum var normal doğumda kafası kanalda sıkıştığı için sezeryanla doğurdum. Doğumda kafası uzun çıktı sıkışık kaldığı için kanalda şekil bozukluğu da var. Bir buçuk ay önce çocuk doktoru bıngıldağınında erken kapanmaya başladığını söyledi ve beyin doktoruna gittik bıngıldağının şuan açık olduğunu söyledi suturları da açıkmis fakat şekil bozukluğu var onun için kask tedavisi uygulanacak doktor eğer kask tedavisi uygulanmazda ileride beyninle ilgili sıkıntılar olur dedi odaklanma sorunu dikkat eksikliği hatta otizime kadar gider dedi bizde yaptırmaya karar verdik kask tedavisi ile düzelen bebeği olan var mı yardım edin lütfen Osman hocam lütfen yanıt verin aydınlatın bizi kafasında sağ taraf içe basık ve sağ kulak sol kulaktan iki üç santim aşağıdaymis beyni büyüdüğü içinmis ve alnı da bu yüzden çıkıkmış lütfen yardım edin bilen var mı ve ayrıca kafasını sürekli sağ tarafa döndürüyor hep o tarafa bakıyor sola döndürmeye çalışınca sağa dönüyor
İ
İlknur B. ..
18 Aralık 2025 09:39
Kocaeli Umuttepeye hastanesiydi hastane kask için gittiğimiz
G
Görkem A.
18 Aralık 2025 09:45
Peki bu kişiler ne doktoru? Yani bebeğimi hangi bölüme göstermem lazım bizim de kaska ihtiyacımız varmı öğrenmek için?
İ
İlknur B. ..
18 Aralık 2025 10:28
Çocuk beyin cerrahisine gittik biz