6 Aylık Bebek 5.30da Uyanıyor

125 görüntüleme
S

SA

5 Mart 2026 06:39
6 aylık bebeğim 5.30 da uyanıyor gece 8 civarı uyutuyorum ilk 4 saat kesintisiz sonra gece boyu 4 5 kez uyanıyor sabahta 5.30 da uyanıyor ne yaparsam yapayım geri uykuya dönmüyor sabah uykusunu biraz geciktirmek istiyorum çok yorucu hergün 5.30da kalkmak
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
6 Mart 2026 06:51
6 aylık bebeğinizin sabah 5:30'da uyanması ve gece boyunca birkaç kez uyanması normal görünüyor. Bu yaş grubundaki bebekler genellikle gece uykularında bir miktar uyanabilirler.

Sabah uyanmasını geciktirmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. Gece uyku rutini oluşturun: Bebeğinizin gece uykusuna hazırlanırken aynı aktiviteleri yapın. Örneğin, banyo, masaj, kitap okuma gibi.
2. Uykuya dalma saatini ayarlayın: Bebeğinizin gece uykusuna 8 yerine biraz daha erken veya geç yatırmayı deneyin.
3. Uyanıklık sürelerine dikkat edin: Bebeğinizin uyanıklık sürelerini gözlemleyin ve ona göre uyku zamanını ayarlayın.
4. Sabah ışığını kontrol edin: Bebeğinizin odasına sabah güneş ışınlarının girmemesini sağlayın.
5. Sabır ve tutarlılık: Sabah uyanma saatini değiştirmek zaman alabilir.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Bebeklerin Ay Ay Uyku Düzeni Nasıl Olmalı ?
2. 6 Aylık Bebeğim Gece 5- 6 Kez Uyanıyor
3. Gündüz Kaç Uyku Olmalı?
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
G

Gülşen A.

15 Mart 2026 15:51
Benimde bu şekilde ben çözümü 4 de mama veriyorum 6.30 a kadar uyuyor o da bazen
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir