5.5 Aylık Erkek Bebek 9 Günde Sadece 100 Gram Almış
315 görüntüleme
L
Leyla E. A.
27 Aralık 2025 17:04
Bu kadar az aldıgından dolayı mama başladım biberon tutmuyor kaşıkla veriyorum aynı zaman da ek gıdada başladık şimdi ek gıdayı reddediyor zaten tadımlık veriyorduk bu kadar az alması normal mi 6. Ayda kaç gram alıyorlar ortalama billen var mı

Ebru K. ..
30 Aralık 2025 07:12
Evet geçti kusma yapmadı zeyit yağı koyduğum zaman gazı olmuyor koymadım zaman gabız oluyor hemen
L
Leyla E. A.
30 Aralık 2025 07:20
Peki bi şey daha soracağım kusura bakmayın mama ve meme zamanını nasıl ayarlıyorsunuz günde kaç defa veriyorsunuz misal benım ki uyandıktan sonra 3 dk emiyor sonrasında 1.30 saat dolunca ya biraz emiyor ya da zorla mama veriyorum :(daha sonrasında 1/1.30 saat sonra emrrek uyıyor doğru mu yapıyorum yanlış mı bilmiyorum

Ebru K. ..
30 Aralık 2025 11:53
Ben ilk 7 8 de uyandığında hemen mama veriyorum yarım saat sonra uyuyor o 30 dk ilk uykusunu yapıyor bende o zamana kadar kahvaltısını hazırlıyorum uyanıyor Max 3 kaşık yiyor tatlı kaşığı yarım saat geçtikten sonra mama veriyorum benim kızım mamaya başladıktan sonra beni bıraktı reddetti akşam saat beşe kadar mama ile yapıyorum 5'ten sonra çorba içiyorum 2 öğün şeklinde ilerliyorum şu an
L
Leyla E. A.
30 Aralık 2025 12:21
Ay sarısı başıma beni bıraksın istiyorum işe başlayacağım ek gıdayı da reddediyor şu an ağzınıbile açmıyor