4 Aylık Egzama 🥲
589 görüntüleme
S
Sibel Y.
10 Nisan 2026 13:16
Daha öncede post açmıştım. Dün dermatoloji doktoruna gittik korkulacak bir şey yok egzama dedi tahmin ettiğim gibi. Beyaz bebeklerde oluyor çoğunlukla dedi,kendiliğinden ileriki yaşlarda geçer dedi. Kaşıntısı için allerset damla verdi normalde 6 aydan küçük bebeklere önermiyoruz ama 4 damla kullanın dedi. Aranızda kullanan var mı tedirgin oldum açıkçası bir yan etkisi olursa diye.. bir de vücudu için kortizonlu krem verdi🥲
S
Sibel Y.
13 Mayıs 2026 13:45
Bende bastan beri cogunluk annesütü ama mama veriyorum. 2.5 aylıkken başladı kızarıklık. 4. Aydayız hala var bacaklarda .
Ama biz beslenme reddi yasıyoruz bebeğim emerken huzusuzlanıyor sürkelı gaz cıkarmak ıstıyor sonra da memeyi bırakıyor bşrdaha almıyor. 😭
Ama biz beslenme reddi yasıyoruz bebeğim emerken huzusuzlanıyor sürkelı gaz cıkarmak ıstıyor sonra da memeyi bırakıyor bşrdaha almıyor. 😭
S
Sibel Y.
13 Mayıs 2026 13:46
Bende bastan beri cogunluk annesütü ama mama veriyorum. 2.5 aylıkken başladı kızarıklık. 4. Aydayız hala var bacaklarda .
M
Melisa ..
13 Mayıs 2026 13:57
Atak haftasına denk gelmiş olabilir mi bebiş 🥲 hep öyle mi yoksa kızarıklık başladığından beri. Benim bebe de bazı günler ağzını açmıyor bazı günler doymak bilmiyor
S
Sibel Y.
13 Mayıs 2026 14:07
Ya ınsallah ondandır. Bazı günler iyiyiz bazrn o kadar zorki/ ama beslenmeye basladıgında cok ciddi gaz cıkarmaları oluyor. Ben acaba alerjısı olabılırmı bagırsagı tepkimi veriyor dedim. Dediğiniz gibi mamayı dogudugundan beri kullanıyoruz. Alerjı olsa daha erkenmı cıkardı bilemiyorum
M
Melisa ..
13 Mayıs 2026 14:13
Bence ataktan olabilir şimdi gaz çıkartmayı da kendi başlarına öğrendikleri için o yüzden gaz sorunu da kalmamış oluyor birkaç haftaya geçer beslenme reddi umarım egzamasından olacağını düşünmüyorum😊
Yükleniyor...