4. Ay Uyku Gerilemesi

1016 görüntüleme
Bengül A.

Bengül A.

10 Eylül 2025 22:31
4. Ay uyku gerilemesi bitiyor mu gerçekten ve gece uykusuna yaturdıktan sonra 4 saate bir emmek içşn uyanıyor 4. Aydan önce kesintisiz uyuyordu geceleri🫩
N

N.

26 Şubat 2026 23:34
İpek B Z
Bizim de uzun sürmüştü. Uykular bozuldu, 1 bucuk ay kucaktan inmedi; belim, sırtım, kollarım koptu. Ama sonra sanki 1 hafta icinde güncelleme geldi bebeğe:) Destekli oturmaya başladı, ağlayarak uyumalar bitti, kucak isi bitti. Kahkahalar artti, etrafa ilgi artti, benimle kurduğu bağ eğlenceli olmaya başladı. Ohhh diyeceksiniz emin olun. Arada tabii yine pürüzler oluyor ama devede kulak. 4. ayda Herkul gücüne ulaştım, ondan sonrasi fasafiso. Güneşli günler yakında ;)
Kaç aylık bebeğiniz
Bengül A.

Bengül A.

6 Mart 2026 07:07
Gül Karakuş
2 gün oldu 4. Aya gireli bu kadarmi hızlı güncelleme gelir ne gece ne gündüz uyumuyor düzelmiyor mu gerçekten
Düzel di desem yalan olur 10.5 aylık oldu hala uyanıyor grcelerü bazen 3 kalkıyor 4 e kadar uğraıyorum uyatmak için sabahın 6sında uyanıyor falan. Bazen akrep sokmuş gibi derün uykudan çığlık atarak uyanıyor alıştım bemde ne yapayım 路♀️
Y

Yeşim I. E.

7 Mart 2026 00:48
4.ayın başında başladı uyku gerilemesi. Atakla ilgili sanıyordum. 5 ay 10 günlük olduk hala devam ediyor. Hiç geçmeyecek gibi
E

Esra K.

Premium Üye
8 Mart 2026 21:08
Bizde o süreçteyiZ, siz 4 saatte bir uyanıyor diyorsunuz ,benimki saat başı sabah karşı 40-50 dk 1 kalkıyordu, şimdi 2-2,5 saatte bir kalkıyor düzeliyor galiba diyorum:) bu süreci de 1. Ay kadar yaşadık, inşallah bitmiştir.
N

Nehar K.

17 Mart 2026 16:11
Gül Karakuş
2 gün oldu 4. Aya gireli bu kadarmi hızlı güncelleme gelir ne gece ne gündüz uyumuyor düzelmiyor mu gerçekten
Bir değişiklik oldu mu bizde yeni girdik [4.aya](4.aya)
G

Gül K. ..

17 Mart 2026 16:18
Nehar Kara
Bir değişiklik oldu mu bizde yeni girdik [4.aya](4.aya)
Tam olarak düzeldi denilmez 1 gün güzel uyuyor 3 gün 4 5 kere kalkıyor ağlıyor falan gündüz uykuları bir tık daha iyi 4 ay 23 günlük şuan
N

Nehar K.

17 Mart 2026 16:20
Gül Karakuş
Tam olarak düzeldi denilmez 1 gün güzel uyuyor 3 gün 4 5 kere kalkıyor ağlıyor falan gündüz uykuları bir tık daha iyi 4 ay 23 günlük şuan
Geceleri karın kasılmaları arttı. Yakin tarihte antibiyotik kullanimi oldu. Simdi de prebiyotik kullanacağım. 4. Ay mi yoksa ilaç yanetkisi mi çözemedim. Umarım duzelir yavrularimiz
G

Gül K. ..

17 Mart 2026 16:25
Nehar Kara
Geceleri karın kasılmaları arttı. Yakin tarihte antibiyotik kullanimi oldu. Simdi de prebiyotik kullanacağım. 4. Ay mi yoksa ilaç yanetkisi mi çözemedim. Umarım duzelir yavrularimiz
Bizde antibiyotik kullanmistik kasılma oldumi farketmedim zaten düzgün uyumadigi için ama kaka da değişiklik ve sıklık olmuştu
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir