4. Ay Atagi
270 görüntüleme
Z
Zeynep O. ..
4 Şubat 2026 12:26
Bu 4. Ay atagi 3.5 aylliken başlar mi ? Ne kadar sürüyor ve belirtileri neler yaşıyorsunuz ? Yalnız değilim bu konuda değil mi ?20. Dk kısa uykular ardından uykuya direnmeler sürekli aglamalar bı benim cocukta mi var
B
Büşbüş
4 Şubat 2026 12:27
Evet daha erken başlayabiliyor tam net bir zaman vermek mümkün değil bebekten bebeğe değişiyor. Bu süreci çocuğunuz yönetecek ve size de sadece sabırlı ve sakin olmak düşecek 🥹
Z
Zeynep O. ..
4 Şubat 2026 12:28
Evet daha erken başlayabiliyor tam net bir zaman vermek mümkün değil bebekten bebeğe değişiyor. Bu süreci çocuğunuz yönetecek ve size de sadece sabırlı ve sakin olmak düşecek 🥹
B
Büşbüş
4 Şubat 2026 12:29
Geceleri uyanmiyor diyordum bari gece rahat uyurum zaten guneuz hep ağlıyor diyordum bu kez gece uyanmalari ağlamaları da başladı tam 4 ayligiz 2 haftadır bu sürec başladı ne kadar sürer ki acaba
Z
Zeynep O. ..
4 Şubat 2026 12:32
Dişlerini kontrol ettiniz mi
B
Büşbüş
4 Şubat 2026 12:34
Dişlerinde bir sıkıntı yok gaz sancısı olabilir mi acaba normalde gece aglamazdi aç da değil çünkü besliyorum gece ama ayaklarını karnına doğru çekiyordu
Z
Zeynep O. ..
4 Şubat 2026 12:37
Gaz da olabilir ama gazın bu aylarda hafiflemesi lazım ağlatacak ya da huzursuz edecek kadar olacağını düşünmüyorum ama tabi belli olmaz. Diş sancısı da olabilir yüksek ihtimal. Bebeğim diş çıkarırken aynı durumları yaşıyorduk. Kimi bebek erken çıkarıyor
B
Büşbüş
4 Şubat 2026 12:44
Bu gündüz kısa uykular uykuya direnmeler tahmini ne zaman azalıyor. Bebisiniz kaç aylık
B
Büşbüş
4 Şubat 2026 12:45
O aylarda krizlere giren bir bebekti kucaktan hiç inmek istemeyen. Sonradan sonraya kendi kendine toparladı maalesef biz bir şey yaparak bebeği değiştiremeyiz tüm her şey onların elinde 🥹
Z
Zeynep O. ..
4 Şubat 2026 12:48
O aylarda krizlere giren bir bebekti kucaktan hiç inmek istemeyen. Sonradan sonraya kendi kendine toparladı maalesef biz bir şey yaparak bebeği değiştiremeyiz tüm her şey onların elinde 🥹
A
Ayça ..
4 Şubat 2026 12:49
Bnm 3. Ay başladı uykuya direnme ağlamalar emmede zorluk gecede saat başı kalkmalar [4.aya](4.aya) gircez hala aynı geçer umudu ile bekliyorm
B
Büşbüş
4 Şubat 2026 12:50
Tükendim artık ya bu nasıl zor bı süreç. Uyuyor uyandıktan yarım saat sonra uyanıyor. Yarım saat sonra tekrar uyutmami istiyor derken tüm dongumuz böyle devam ediyor. Zaten ilk 2.5 ayımız felaketti 1 aydr toparladık derken sanki yenidoğan dönemine geri döndük
Z
Zeynep O. ..
4 Şubat 2026 12:52
Çoook iyi anlıyorum en zor dönemlerden biri ama bu süreç bitince biraz rahatlıyor bebek. Size bol sabır diliyorum, bebişe de bol bol sakinlik 🫶🏻
Z
Zeynep O. ..
4 Şubat 2026 12:53
Bnm 3. Ay başladı uykuya direnme ağlamalar emmede zorluk gecede saat başı kalkmalar [4.aya](4.aya) gircez hala aynı geçer umudu ile bekliyorm
A
Ayça ..
4 Şubat 2026 16:34
Gündüz uykuları uzadı ama geceleri aynı saat başı kalkıyor gündüzleri sütümü sağıp biberonla veriyorum çünkü gündüz tutmuyor uykulu halde tutuyor
Z
Zeynep O. ..
4 Şubat 2026 16:44
Gündüz uykuları uzadı ama geceleri aynı saat başı kalkıyor gündüzleri sütümü sağıp biberonla veriyorum çünkü gündüz tutmuyor uykulu halde tutuyor
A
Ayça ..
4 Şubat 2026 16:57
Bir an önce bu dönemi atlatırız inşallah çünkü çok çok zor
S
Sümeyye E.
4 Şubat 2026 17:05
Uyku uyanıklık sürelerini takip ediyor musunuz bu yüzden de olabilir ?
Z
Zeynep O. ..
4 Şubat 2026 17:07
Uyku uyanıklık sürelerini takip ediyor musunuz bu yüzden de olabilir ?
B
Begüm A.
4 Şubat 2026 17:12
Tam olarak bizi anlatmışsınız aynı durumdayız 3. Ay da başladı 4.aydayız hala aynı en ufak bir düzelme yok bu ay doğru düzgün beslenemediği için kilo vs.düşük napcaz böyle bilmiyorum
S
Sümeyye E.
4 Şubat 2026 17:17
Uyuyor yarım saat sonra uyanıyor. Yarım saat sonra tekrar uykuya geçmek istiyor ağlıyor uykusunu tam alamadığı için. Yani 1 1.5 saat çoğu zaman duramiyoruz uyuması icin