2.ay Aşısı
125 görüntüleme
Ş
Şeyma ..
Premium Üye
20 Mayıs 2026 19:27
2.Ay aşımız için henüz aile hekimliğinden aranmadık.Kendim aradığımda ise bayramda bi tarih verip o tarihin de resmi tatil olduğunu farkedince biz sizi arayacağız dediler ve dönüş sağlamadılar.Bebeğim 2 buçuk aylık olmak üzere bu şekilde geciken var mı acaba araya bayram tatili de giriyor çok uzayacak süreç

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye20 Mayıs 2026 19:27
2. Ay Aşısı Gecikmesi Hakkında Bilgiler
Bebeğinizin 2. ay aşısı gecikmiş olabilir, ancak bu durumda endişe etmeyin. Birçokaba benzer sorunlarla karşılaşmış ve aşılarını başarılı bir şekilde yaptırmıştır.
Gecikme Nedenleri ve Çözümleriikmeleri çeşitli nedenlerle olabilir, örne Aşıların tedarik sorunları
- Sağlık ocağının iş yoğunluğu
- Resmi tatiller
Geciken Aşılar İçin İpuçları
1. Sağlık Ocaklarını Aramak: Aile hekimliğinizle veya sağlık ocağıyla tekrar iletişime geçin ve aşının yapılacağı tarihi öğrenmeye çalışın.
2. Özel Hastaneleri Düşünmek: Gecikme durumunda özel hastanelerde aşı yaptırma imkanınızı değerlendirebilirsiniz.
3. Aşıimi: B aşı takviminin geri kalanını planlarken, sağlık ocağıyla koordineli olun.
Aşı Gecikmesininileri
Aşıların önerilen tarihlerde yapılmaması durumunda, bebeğinizin korunma azalabilir. Ancak kısa süreli gecikmeler genellikle ciddi bir risk oluşturmaz.
Sonuç
Bebeğinizin sağlığı için düzenli aşı takibi önemlidir. Sağlık ocağıyla iletişiminizi sürdürün ve gerekli bilgileri alın. Gecikmeler olsa dahi, aşıların bir an önce tamamlanması en iyisi olacaktır
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. 2 Ay Aşısı.
2. 2 Aylık Aşısı Gecikme
3. 2.ay Aşıları
Bebeğinizin 2. ay aşısı gecikmiş olabilir, ancak bu durumda endişe etmeyin. Birçokaba benzer sorunlarla karşılaşmış ve aşılarını başarılı bir şekilde yaptırmıştır.
Gecikme Nedenleri ve Çözümleriikmeleri çeşitli nedenlerle olabilir, örne Aşıların tedarik sorunları
- Sağlık ocağının iş yoğunluğu
- Resmi tatiller
Geciken Aşılar İçin İpuçları
1. Sağlık Ocaklarını Aramak: Aile hekimliğinizle veya sağlık ocağıyla tekrar iletişime geçin ve aşının yapılacağı tarihi öğrenmeye çalışın.
2. Özel Hastaneleri Düşünmek: Gecikme durumunda özel hastanelerde aşı yaptırma imkanınızı değerlendirebilirsiniz.
3. Aşıimi: B aşı takviminin geri kalanını planlarken, sağlık ocağıyla koordineli olun.
Aşı Gecikmesininileri
Aşıların önerilen tarihlerde yapılmaması durumunda, bebeğinizin korunma azalabilir. Ancak kısa süreli gecikmeler genellikle ciddi bir risk oluşturmaz.
Sonuç
Bebeğinizin sağlığı için düzenli aşı takibi önemlidir. Sağlık ocağıyla iletişiminizi sürdürün ve gerekli bilgileri alın. Gecikmeler olsa dahi, aşıların bir an önce tamamlanması en iyisi olacaktır
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. 2 Ay Aşısı.
2. 2 Aylık Aşısı Gecikme
3. 2.ay Aşıları
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
E
Ebru
20 Mayıs 2026 19:28
Verem aşısının çok geçe kalmasını istemiyor doktorlar 3. Ay olmadan yaptırmaya çalışın bence
Ş
Şeyma ..
Premium Üye
20 Mayıs 2026 19:43
Verem aşısının çok geçe kalmasını istemiyor doktorlar 3. Ay olmadan yaptırmaya çalışın bence
E
Ebru
20 Mayıs 2026 19:48
Ben yaptırmak istiyorum en kısa sürede ama dönüş sağlanmıyor özel hastanelerde verem aşısı yapılıyor mu acaba
S
Sümeyye
20 Mayıs 2026 20:26
Bebeğinizin doğum tarihi kaç benim bebeğimin 25 Mart aynı bayrama denk geliyor ben de bayramda şehir dışına çıkacağım bayramdan sonra da bir hafta şehir dışında olacağımı söyledim sağlık ocağına gecikir mi diye konuştuk o da 22 Haziran’a kadar gecikiyor dedi sizinkinin doğum tarihi kaç bu şekildedir sizinki de büyük ihtimalle
Ş
Şeyma ..
Premium Üye
20 Mayıs 2026 20:30
Bebeğinizin doğum tarihi kaç benim bebeğimin 25 Mart aynı bayrama denk geliyor ben de bayramda şehir dışına çıkacağım bayramdan sonra da bir hafta şehir dışında olacağımı söyledim sağlık ocağına gecikir mi diye konuştuk o da 22 Haziran’a kadar gecikiyor dedi sizinkinin doğum tarihi kaç bu şekildedir sizinki de büyük ihtimalle
S
Sümeyye
20 Mayıs 2026 20:32
Bebeğimin 25 Mart doğum tarihi bize 22 Haziran dedi sizinki de 11 ise hani 10 Haziran’a kadar falan yaptırma süresi vardır bayramdan sonraya kalırsa sıkıntı olmaz bence
S
Sümeyye
20 Mayıs 2026 20:32
Bir de aile hekiminizden memnun değilseniz bence mutlaka değiştirin
Ş
Şeyma ..
Premium Üye
20 Mayıs 2026 20:50
Bir de aile hekiminizden memnun değilseniz bence mutlaka değiştirin
Yükleniyor...