24 Aylık Her Gece Çiş Kaçırıyor

108 görüntüleme
H

Hayrunnisa ..

16 Haziran 2026 06:35
Oğlum bi süredir neredeyse her gecedir çiş kaçırıyor, bezi değiştirdim daha emici bez takmaya çalıştım. Bazen bez tam doluyor yine kaçıyor bazen tam dolmuyor yine kaçıyor. Gün içinde su içmeyi çok seven bi çocuk, yatmadan önce de su içiyor genelde. Gece 2-3 kez en az uyanıyor ve su içiyor bazen de uyanmıyor içmiyor yine kaçırıyor. Bu durumu yaşayan var mı neden olabilir?
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
17 Haziran 2026 06:55
Bebeğinizin gece çiş kaçırması konusunda endişe duyduğunu anlıyorum. Bu durum, çeşitli nedenlerle ortaya çıkabilir. İşte olası sebepler ve öneriler:

Normal Gelişme Aşaması: Bebeklerin böbrekleri geliştikçe, gece çiş yapmamaya başlayabilirler. Bu, genellikle 1-2 yaş arasında olur.
Uyku Derinliği: Bebeğinizin uykusu çok derin olabilir, bu nedenle çiş yapmadan uzun süre uyuyabilir.
Bez Uygunluğu: Bez boyutu veya emiciliği uygun olmayabilir. Farklı bez markalarını deneyebilirsiniz.
Sıvı Alımı: Yatmadan önce su içmesi, gece çiş yapma olasılığını artırabilir. Yatmadan önce sıvı alımını azaltabilirsiniz.
* Günlük Aktivite: Bebeğiniz gün içinde çok fazla terliyor olabilir, bu nedenle gece çiş yapmıyor olabilir.

Öneriler:

1. Bez Değişimi: Daha emici bezler kullanmayı deneyin.
2. Sıvı Alımı: Yatmadan önce sıvı alımını azaltın.
3. Uygun Uyku Ortamı: Oda sıcaklığını uygun seviyede tutun.
4. Günlük Aktivite: Bebeğinizin gün içinde yeteri kadar sıvı almasını sağlayın.

Bu durumu yaşayan birçok aile vardır. Eğer endişeleriniz devam ediyorsa, bir pediatri uzmanına danışmanız önerilir.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Çişli Bez Sayısı
2. Çişli Bez
3. Çiş yapmıyor
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir