Çişli Bez

155 görüntüleme
E

Elif D.

20 Haziran 2025 19:30
Bebeğim üç aylık olmak üzere çişli bez sayısı azaldı nadirde olsa geceleri bazen uykuda çiş yapmıyor mamada alıyor neden acaba
K

Kevser Ç. ..

20 Haziran 2025 20:15
Havaların ısınmasından dolayı azalmış olabilir terleme olduğundan ötürü. Bir de çiş yapmaması derin uykuda olduğunu gösterirmiş çünkü bebekler uyurken değil uyanıkken çiş yaparlar
R

Rabia Ö. B.

20 Haziran 2025 20:19
Benim bebeğimde 3 aylık geceleri çiş yapmıyor ama gün içinde 5-6 bez kesin değiştiriyoruz. Gece hareketsiz yatıyor belki o yüzden yapmıyordur diye düşünüyorum ama doktorumuza sorucam kontrole gidince
E

Elif D.

20 Haziran 2025 20:30
Gündüz üç dört bez degistiriyorum ben bezin çizgisi dolunca hemen degistiriyormusunuz
R

Rabia Ö. B.

20 Haziran 2025 20:32
Bezin biraz dolmasını bekliyorum. Çizgi tek çiş yapmada maviye dönüyor zaten. 2-3 saat en az değiştirmiyorum
E

Elif D.

20 Haziran 2025 20:34
Erkek olunca pek öyle olmuyor ya bezin in tarafı doluyo arkası boş cisi hangi tarafa yaparsa orası doluyo
G

Gülizar T. ..

21 Haziran 2025 19:14
Günlük 4 -5 kez idrar yapıyorsa kilo alımı iyiyse hangi saatte çiş yaptığının bir onemi yok endişe etmeyin
E

Elif D.

21 Haziran 2025 22:40
O kadar yapiyo ama insan endişe ediyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir