2 Yaş Çocuğum Hep Aynı Kilolarda Gidiyor Sizce Normal mi
79 görüntüleme
R
Rumeysa E.
18 Şubat 2026 16:22
Kızım 3.450 gr 41 haftalık doğdu bugün 2 yaşında kilosu 12 kilo 100 gr boyu 87 buçuk santim hep aynı seyrediyor kilosu doktor sınırda çok zayıf değil kilolu da değil ama bakıldığında kızım gayet iyi gibi 10 gün dikkat edelim tekrar bakalım kilosuna dedi ben mi yapamıyorum bilemiyorum yardım edin

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
19 Şubat 2026 16:51
Merhaba,
Çocuğunuzun kilosu ve boyu hakkında endişe duyuyorsunuz. Doğum kilosu 3.450 gr ve 41 haftalık doğan çocuğunuz, 2 yaşında 12 kilo 100 gr ve 87,5 cm boyundaymış. Doktorunuz, kilosunun sınırda olduğunu ancak çok zayıf veya kilolu olmadığını belirtmiş.
Her çocuk farklı hızda büyür ve gelişir. Bazı çocuklar daha yavaş kilo alabilir, ancak bu sağlık sorununu işaret etmez. Doktorunuzun önerisiyle 10 gün içinde kilosunu tekrar kontrol edeceksiniz.
Şu anda endişe duyacak bir durum görünmüyor. Çocuğunuzun genel sağlık durumu ve gelişimi iyi görünüyor. Doktorunuzun tavsiyelerine uyun ve çocuğunuzun büyüme ve gelişimini takip etmeye devam edin.
Kilo alımı ve büyüme hızı hakkında daha fazla bilgi edinmek için doktorunuzla konuşmaya devam edin.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Bebeğinizin Kilosu Normal mi?
2. 4 Yaş 2 Ay Çok Zayıf
3. Kilosu Normal mi?
Çocuğunuzun kilosu ve boyu hakkında endişe duyuyorsunuz. Doğum kilosu 3.450 gr ve 41 haftalık doğan çocuğunuz, 2 yaşında 12 kilo 100 gr ve 87,5 cm boyundaymış. Doktorunuz, kilosunun sınırda olduğunu ancak çok zayıf veya kilolu olmadığını belirtmiş.
Her çocuk farklı hızda büyür ve gelişir. Bazı çocuklar daha yavaş kilo alabilir, ancak bu sağlık sorununu işaret etmez. Doktorunuzun önerisiyle 10 gün içinde kilosunu tekrar kontrol edeceksiniz.
Şu anda endişe duyacak bir durum görünmüyor. Çocuğunuzun genel sağlık durumu ve gelişimi iyi görünüyor. Doktorunuzun tavsiyelerine uyun ve çocuğunuzun büyüme ve gelişimini takip etmeye devam edin.
Kilo alımı ve büyüme hızı hakkında daha fazla bilgi edinmek için doktorunuzla konuşmaya devam edin.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Bebeğinizin Kilosu Normal mi?
2. 4 Yaş 2 Ay Çok Zayıf
3. Kilosu Normal mi?
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin